Voetbaltas ESSENTIAL 30 L zwart/grijs

Verlaagde prijs
€3500
voordien €3900
Ref. : 8753739

Onze ontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen deze reistas om verplaatsingen van sporters eenvoudiger te maken. Voldoet aan de handbagagenormen.

Ben je op zoek naar een handige sporttas? We ontwikkelden de sporttas ESSENTIAL 30 L met een apart schoenenvak.

Kleur: Zwart / Zwart

30 LITRES

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Volume

Inhoud van 30 liter. Handbagageformaat. Afmetingen = 50 x 32 x 20 cm.

Meerdere vakken

3 vakken (1 hoofdvak, 1 schoenenvak, 1 kleiner vak).

Levensduur

Getest in het laboratorium: belastbaarheid (jerktest) en test van de wieltjes.

Stabiliteit

Stijf systeem waardoor de tas vanzelf rechtop blijft staan.

Inhoudelijke ventilatie

Ventilatie-oogjes in het schoenenvak.

Personalisatie

Labelhouder met label voor je persoonlijke gegevens.

Technische informatie

Ontwikkeling

Omdat het handig is wanneer je je sportspullen overzichtelijk kunt opbergen, hebben we een tas met verschillende vakken ontwikkeld, met een schoenenvak zodat je schone kleding apart zit van de door het sporten bevuilde kleding en schoenen. We zorgden ook voor een voorvak, nuttig voor persoonlijke spullen.

Ecodesign - Duotone verven

Textiel verven kost niet alleen heel veel water, maar het water uit het verfbad wordt ook afgevoerd als afvalwater. Om die impact op het milieu te beperken, gebruiken we slechts voor de helft geverfd garen, waarmee we ons waterverbruik en onze watervervuiling verminderen. De binnenkant van deze tas gebruikt die duotone stof (een gekleurde draad en een niet-gekleurde draad), waarmee we onze CO₂-impact met 10% verminderen.

Sporttas op wieltjes in handbagageformaat.

Deze sporttas op wieltjes is ontwikkeld conform de IATA-normen en geschikt om te worden meegenomen als handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels i.v.m. de afmetingen en het gewicht van de handbagage zijn.

Afmetingen en gewicht van de tas Essential 30 l

Hoogte = 20 cm
Lengte = 50 cm
Breedte = 32 cm
2,3 kg.

Labtests.

Deze tas werd getest op waterafstotend vermogen, belastbaarheid en rollen (32 km), en blootgesteld aan opeenvolgende verkleuringen om na te gaan hoe kleur- en vormvast hij is, hoe waterdicht bij lichte regen en hoe stevig bij het dragen. Die tests worden geregeld uitgevoerd door verschillende laboratoria en zorgen ervoor dat onze kwaliteitseisen gedurende de hele productieketen nageleefd worden.

Waarom deze reeks van Essential-sporttassen?

Of je nu een individuele speler of lid van een club bent, we moeten allemaal onze sportuitrusting meenemen als we ons verplaatsen. Daarom ontwikkelden we het Essential-gamma van sporttassen met verschillende vakken om je schone en vuile spullen goed te scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van deze producten tot de essentie herleid, zonder daarbij in te leveren aan gebruiksgemak en stevigheid.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Voering 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen in een droge ruimte. Regelmatig leegmaken om onfrisse geurtjes te vermijden.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon willen we dat onze producten lang meegaan. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof, de roltest met obstakels om de levensduur van de wielen te verzekeren.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIEAFDELING?
De Kipsta-certificatieafdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord