Tennisballen TB930 2 kokers met 4 stuks geel

€1150

Onze ontwikkelaars hebben deze wedstrijdballen ontworpen voor tennissers die op hardcourt of gravel spelen. 2 kokers met 4 ballen.

Deze uitstekende tennisbal is een van de meest duurzame op de markt. Hij wordt gebruikt in het professionele circuit omdat je er veel effect op kunt zetten en vinnig mee kunt spelen!

Vraag & Antwoord

PRODUCTVOORDELEN

Schuurbestendig

Met 75% natuurvilt, voor een uitstekende duurzaamheid.

Rebound

Beschikt dankzij het natuurrubber en -vilt over een uitstekende opstuit.

Snelheid

De kwaliteit van het rubber geeft de bal het nodige acceleratievermogen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Vilt

Deze bal is gemaakt uit natuurvilt (75%), voor een uitzonderlijke duurzaamheid.

Kern

Deze bal heeft een kern van natuurrubber. Hierdoor heeft hij een uitstekende stuitkwaliteit en duurzaamheid

Verpakking

2 kokers met elk 4 ballen

Gewicht

58 gram

Diameter

66,5 centimeter

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Nadat je de drukkoker hebt geopend, gebruik je de ballen best binnen de 2 maanden. Na die 2 maanden nemen hun eigenschappen immers af.

TESTS

Voordat ze het tennisveld op mogen, worden onze tennisballen onderworpen aan verschillende tests. In het laboratorium controleren we onder meer de stuitkwaliteit, de hardheid, de afmetingen, ... We voeren de testen op het terrein uit met onze testpartners om onze producten in echte wedstrijdomstandigheden uit te proberen. Deze ballen zijn goedgekeurd door de ITF (International Tennis Federation), de FFT (Fédération Française de Tennis) en de FIT (Federazione Italiana Tennis).

Goedgekeurd door

Nicolas Escudé (ex nr. 17 ATP), Steve Darcis (nr. 38 ATP enkelspel op 22/05/2017), Oliver Marach (nr. 2 ATP dubbelspel op 01/11/2018), alle drie technische partners van Artengo, evenals talloze andere spelers op hoog niveau.

Vraag & Antwoord