Tennisracket voor volwassenen Babolat Evo Drive 115

€14500

Dit racket is ontwikkeld voor gevorderde spelers en speelsters die kracht en comfort zoeken.

Het blad van 742 cm² maakt de nieuwe Babolat Evo Drive 115 zeer tolerant. Je krijgt eenvoudige power en uitzonderlijk comfort bij elke slag: en dat met een gewicht van slechts 240 g!

Kleur: BLAUW / WIT / LICHTGRIJS
Maat: maatwijzer
NIEUWE COLLECTIE
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3

PRODUCTVOORDELEN

Vermindering van trillingen

Vermindering van trillingen

Nieuwe trillingsdempende SWX Evo Feel-technologie voor uitzonderlijk comfort.

Vermogen

Vermogen

Wijdere ruimte tussen de snaren voor meer kracht.

Wendbaarheid

Wendbaarheid

Minder kopzwaar (340 mm) voor een betere wendbaarheid

TECHNISCHE INFORMATIE

Gewicht (onbespannen racket)

240 gram
Gewicht: in feite wordt de massa gemeten in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op de inertie van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (kracht of 'power'). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder vinnig en wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder.

Balans (onbespannen racket)

34 cm
Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (de greep) van het racket. Hoe hoger die waarde (kopzwaar of 'head heavy'), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht of 'head light), hoe vinniger je racket, maar hoe minder kracht en impactstabiliteit het biedt.

Bladgrootte

742 cm²
Bladgrootte: Dit is de oppervlakte in cm² van het racketblad. Die heeft een invloed op het tolerantiegevoel en de slagkracht van het racket. Hoe groter het blad, hoe krachtiger het racket en hoe vergevingsgezinder. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe kleiner het slagvlak, hoe meer controle je zal voelen, maar hoe minder power en tolerantie je ervaart.

Snaarpatroon

16 x 17
Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snarenpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snarenpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snarenpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Lengte

68,5 cm
Lengte: De lengte van het racket van onderaan de greep (grip) tot de top van het frame, gemeten in centimeter. Hoe groter het racket, hoe meer power het biedt, maar ook hoe minder wendbaar en handelbaar het wordt. Omgekeerd geldt dat een korter racket beter hanteerbaar is, maar ook minder kracht geeft.

SWX Evo Feel

Nieuwe SMAC-technologie in drie cruciale punten van het frame, om schokken beter op te vangen.

Grip

Syntec Evo-grip voor meer comfort.

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Vermijd grote temperatuurschommelingen.

Vergelijkbare producten