Soortgelijke producten
Tennisracket voor volwassenen Pure Aero grijs/geel 300 g
Tennisracket voor volwassenen Pure Aero grijs/geel 300 g
Tennisracket voor volwassenen Pure Aero grijs/geel 300 g
Tennisracket voor volwassenen Pure Aero grijs/geel 300 g
Tennisracket voor volwassenen Pure Aero grijs/geel 300 g
Tennisracket voor volwassenen Pure Aero grijs/geel 300 g

Tennisracket voor volwassenen Pure Aero grijs/geel 300 g

€27000
8813176

Racket voor expert spelers en speelsters die met veel effect spelen en een stabiel racket zoeken.

Babolat Pure Aero: The Spin Machine! Het nieuwe tennisracket Babolat Pure Aero zorgt voor effect, power en stabiliteit. Bijzonder geschikt voor topspinspelers.

Kleur: DONKERGRIJS / Fluogeel / ZWART
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Spin

Het Aeromodular 3-frame en de nieuwe FSI Spin zorgen voor nog meer spin.

Kracht

Het gewicht, het ronde slagvlak van 645 cm² en de hoge stijfheid zorgen voor power.

Stabiliteit

Het hoge swingweight maakt dit racket stabiel bij elke slag.

Trillingsdemping

De NF²-TECH- en SWX Purefeel-concepten zorgen voor comfort bij de impact.

Technische informatie

Gewicht (onbespannen)

300 gram
Gewicht: wordt uitgedrukt in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op het swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder

Balans (onbespannen racket)

32 cm

Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (de greep) van het racket. Hoe hoger die waarde (kopzwaar), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht), hoe wendbaarder je racket, maar hoe minder kracht en impactstabiliteit het biedt.

Bladgrootte

645 cm²

Bladgrootte: Dit is de oppervlakte in cm² van het slagvlak. Dit heeft een invloed op het tolerantiegevoel en de slagkracht van het racket. Hoe groter het slagvlak, hoe krachtiger het racket en hoe vergevingsgezinder. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe kleiner het slagvlak, hoe meer controle je zal voelen, maar hoe minder power en tolerantie je ervaart.

Stijfheid

71 Ra
Ra: bepaalt de stijfheid van het racket, zeg maar het vermogen om te vervormen onder de impact van de bal. Hoe stijver het racket (hoe hoger de Ra-waarde met andere woorden), hoe minder het vervormt bij een slag. Zo gaat er zo min mogelijk energie verloren bij de impact en wordt die energie optimaal weer vrijgegeven via de snaren. Het komt er eigenlijk op neer dat hoe stijver je racket is, hoe meer power het ook zal bieden.

Swingweight (onbespannen)

SW = 290
Swingweight: bepaalt in de eerste plaats de wendbaarheid van het racket en zijn vermogen om de energie over te dragen naar de bal (de power). Hoe hoger het swingweight, hoe meer power het racket biedt en hoe minder wendbaar het is. Heeft een racket daarentegen een laag swingweight, dan is het wendbaarder maar wel minder krachtig. Het swingweight hangt nauw samen met het gewicht, de balans en de lengte van een racket.

Snaarpatroon

16 x 19

Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snaarpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snaarpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Lengte

68,5 cm

Lengte: De lengte van het racket van onderaan de greep tot de top van het frame, gemeten in centimeter. Hoe groter het racket, hoe meer power het biedt, maar ook hoe minder wendbaar het wordt. Omgekeerd geldt dat een korter racket wendbaarder is maar minder power biedt.

Doorsnede

Doorsnede (in mm): 23/26/23

FSI SPIN

De FSI Spin-technologie is verbeterd voor nog meer effect. Dankzij het open snaarpatroon kan je een optimale spin genereren. Het WOOFER SYSTEM zorgt voor langer contact tussen de bal en snaren, voor meer controle en comfort.
De langwerpige grommets zijn verbeterd en geplaatst op 6 en 12 uur, voor een katapulteffect van de snaren en een betere rotatie van de bal voor meer effect.

AEROMODULAR 3

Elliptisch en aerodynamisch AEROMODULAR 3-frame met grommets in het frame voor een snellere beweging in de lucht en meer effect.

SWX Pure Feel

De nieuwe technologie maakt gebruik van het SMAC-systeem, een revolutionair systeem in het frame om de trillingen te dempen. Dat systeem zorgt voor een ongeëvenaard gevoel wanneer de bal het racket raakt en een uniek geluid bij elke slag.

NF²-TECH

De vlas inserts die strategisch in het frame zijn geplaatst zorgen voor een optimale schokabsorptie en een betere speelbaarheid. ​

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Goedgekeurd door

Carlos Alcaraz, Félix Auger-Aliassime, Leylah Fernandez

Vergelijkbare producten

Gebruikersbeoordelingen

Loading