BEST BEOORDEELD
Soortgelijke producten
Tennisracket voor volwassenen Pure Strike 16x19 wit oranje 305 g
Tennisracket voor volwassenen Pure Strike 16x19 wit oranje 305 g
Tennisracket voor volwassenen Pure Strike 16x19 wit oranje 305 g
Tennisracket voor volwassenen Pure Strike 16x19 wit oranje 305 g

Tennisracket voor volwassenen Pure Strike 16x19 wit oranje 305 g

€17000
8662366

Dit racket is ontwikkeld voor ervaren tennisspelers en -speelsters op zoek naar controle en stabiliteit!

Sharp control! Het racket Pure Strike 16/19 van Babolat is uitgerust met de CONTROL FRAME TECHNOLOGY en biedt optimale controle en stabiliteit.

Kleur: WIT / ORANJE / DONKERGRIJS
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Precisie

Het kleine blad en de "Control Frame Technology" zorgen voor maximale controle.

Stabiliteit

De hoge swingweight van dit racket zorgt voor veel stabiliteit bij de impact.

Trilreductie

Het C² PURE FEEL-concept vermindert trillingen bij de impact.

Technische informatie

Gewicht (onbespannen)

305 gram

Gewicht: wordt uitgedrukt in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder vinnig en wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder

Balans (onbespannen racket)

32 cm

Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (de greep) van het racket. Hoe hoger die waarde (kopzwaar of 'head heavy'), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht of 'head light), hoe wendbaarder je racket, maar hoe minder kracht en impactstabiliteit het biedt.

Bladgrootte

632 cm²

Bladgrootte: Dit is de oppervlakte in cm² van het racketblad. De bladgrootte heeft een invloed op de tolerantie en power van het racket. Hoe groter het blad, hoe krachtiger het racket en hoe vergevingsgezinder bij mis hits. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe kleiner het blad, hoe meer controle je zal voelen, maar hoe minder power en tolerantie je ervaart.

Stijfheid

66 Ra

Ra: bepaalt de stijfheid van het racket, zeg maar het vermogen om te vervormen onder de impact van de bal. Hoe stijver het racket (hoe hoger de Ra-waarde met andere woorden), hoe minder het vervormt bij een slag. Zo gaat er zo min mogelijk energie verloren bij de impact en wordt die energie optimaal weer vrijgegeven via de snaren. Het komt er eigenlijk op neer dat hoe stijver je racket is, hoe meer power het ook zal bieden.

Swingweight (onbespannen)

SW = 297

Swingweight: verwijst vooral naar de wendbaarheid van het racket en het vermogen om de energie over te dragen naar de bal (de power). Hoe hoger de swingweight van een racket, hoe krachtiger het ook is. Maar het maakt een racket wel minder wendbaar. Heeft een racket daarentegen een lage swingweight, dan is het wendbaarder maar biedt het minder power. De swingweight hangt nauw samen met het gewicht, de balans en de lengte van een racket.

Snaarpatroon

16 x 19

Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snaarpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snaarpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Lengte

68,5 cm

Lengte: De lengte van het racket van onderaan de greep (grip) tot de top van het frame, gemeten in centimeter. Hoe groter het racket, hoe meer power het biedt, maar ook hoe minder wendbaar het wordt. Omgekeerd geldt dat een korter racket wendbaarder is, maar minder power biedt.

Doorsnede

Doorsnede (in mm): 21/23/21

CONTROL FRAME TECHNOLOGY

Deze technologie is ontwikkeld voor een maximale controle en is een combinatie van een frame met vierkante doorsnede en de dynamiek van een traditionele ronde framebouw.

C² PURE FEEL

Dit is de allernieuwste versie van de Pure Feel-technologie, die is ontwikkeld in samenwerking met SMAC: het is een systeem dat trillingen vermindert en bij iedere slag een volledig balgevoel biedt.

FSI Power-technologie

De FSI Power-technologie geeft elke slag extra kracht, dankzij de optimale sweetspot en een meer open snaarpatroon.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Vermijd te grote temperatuurschommelingen.

Goedgekeurd door

Dominic Thiem, Anett Kontaveit, Cameron Norrie

Afbeeldingen

Tennisracket voor volwassenen Pure Strike 16x19 wit oranje 305 g

Gebruikersbeoordelingen

Loading