BEST BEOORDEELD
Soortgelijke producten
Tennisracket voor volwassenen T-Fight RS 300 onbespannen wit/zwart
Tennisracket voor volwassenen T-Fight RS 300 onbespannen wit/zwart
Tennisracket voor volwassenen T-Fight RS 300 onbespannen wit/zwart
Tennisracket voor volwassenen T-Fight RS 300 onbespannen wit/zwart

Tennisracket voor volwassenen T-Fight RS 300 onbespannen wit/zwart

€20000

Racket voor ervaren spelers en speelsters op zoek naar precisie en stabiliteit. Onbespannen verkocht.

Dit racket biedt je de perfecte balans tussen kracht en controle om op de court te presteren!

Kleur: WIT / ZWART / BLAUW
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Precisie

De bladgrootte van 630 cm² zorgt voor een zeer goede controle.

Stabiliteit

RS Section- en Xtreme Touch Construction-technologie voor stabiliteit.

Power

Het snaarpatroon 16x19 en het RS Section-profiel zorgen voor kracht.

Trilreductie

Het schuim in de racketkop en het Dynacore HD-materiaal verbeteren het comfort.

Technische informatie

Gewicht (onbespannen racket)

300 gram

Gewicht: wordt aangegeven in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder vinnig en wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder.

Balans (onbespannen racket)

32 cm

Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (steel) van het racket. Hoe hoger die waarde (kopzwaar of 'head heavy'), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht of 'head light), hoe vinniger je racket, maar hoe minder kracht en impactstabiliteit het biedt.

Bladgrootte

630 cm²

Bladgrootte: Dit is de oppervlakte in cm² van het racketblad. Die heeft een invloed op het tolerantiegevoel en de slagkracht van het racket. Hoe groter het blad, hoe krachtiger het racket en hoe vergevingsgezinder bij mishits. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe beperkter de bladgrootte, hoe meer controle je zal voelen, maar hoe minder power en tolerantie je ervaart.

Ra

66 Ra

Ra: de stijfheid van het racket, zeg maar het vermogen om te vervormen wanneer je een bal opvangt. Hoe stijver het racket (hoe hoger de Ra-waarde met andere woorden), hoe minder het vervormt bij een slag. Zo gaat er zo min mogelijk energie verloren bij de impact en wordt die energie optimaal weer vrijgeven via de snaren. Het komt er eigenlijk op neer dat hoe stijver je racket is, hoe meer power het ook zal bieden.

Swingweight (onbespannen racket)

SW = 299

De swingweight is in de eerste plaats bepalend voor de wendbaarheid van het racket en zijn vermogen om de energie over te dragen naar de bal (de power van het racket). Hoe hoger de swingweight, hoe meer power het racket biedt maar hoe moeilijker het te hanteren is. Andersom is een racket met een lage swingweight wendbaarder maar minder krachtig. De swingweight hangt grotendeels af van het gewicht, de balans en de lengte van het racket.

Snaarpatroon

16 x 19

Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snaarpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snaarpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Lengte

68,5 cm

Lengte: Dit is de lengte van onderaan de steel tot de top van het frame, uitgedrukt in centimeter. Hoe langer het racket, hoe meer power het biedt, maar ook hoe minder wendbaar het wordt. Omgekeerd geldt dat een korter racket wendbaarder is maar minder power biedt.

RS Section

De innoverende RS Section-technologie, met een vijfzijdige R-vormige opbouw, stabiliseert het racket op het moment van de impact.

Xtreme Touch Construction

Technologie voor meer stabiliteit bij de impact.

Dynacore HD

Exclusief materiaal voor een zachter gevoel tijdens het slaan.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Vermijd te grote temperatuurschommelingen.

Goedgekeurd door

Daniil Medvedev (nr. 4 op de ATP-ranglijst op 13/01/2021), Grégoire Barrère (nr. 80 op de ATP-ranglijst op 07/10/2019)

Vergelijkbare producten

Gebruikersbeoordelingen

Loading