Tennisschoenen voor dames TS900 turquoise

€3000

Ons team van gepassioneerde tennissers en ontwikkelaars bedacht deze tennisschoen voor vergevorderde speelsters die op elke ondergrond spelen.

Beweeg veilig over de court met deze ondersteunende schoenen. Je schoen en je voet vormen één mooi geheel, zelfs bij de meest intensieve verplaatsingen.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Turquoisegroen

Maat:

maatwijzer
EINDEREEKS
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8

PRODUCTVOORDELEN

Positiebehoud product

Bovenwerk vooraan verstevigd, zodat de schoen goed blijft zitten.

Schuurbestendig

Zool in Rublast-rubber met verstevigingen in de slijtzones.

Afzet

Dankzij het lichte gewicht van 310 g en de harde zoolinzet.

Aantrekgemak

Bovenwerk in 3D-mesh en geheugenschuim aan de enkels.

Schokdemping

Tussenzool uit EVA, "Diapad 3"-inzet in de hiel voor een duurzame demping.

AFBEELDINGEN

Tennisschoenen voor dames TS900 turquoise
Tennisschoenen voor dames TS900 turquoise
Tennisschoenen voor dames TS900 turquoise

TECHNISCHE INFORMATIE

Comfort

Lichte schoen, 310 g in maat 39. Bovenwerk in 3D-mesh (zachte bekleding op het hele bovenwerk voor meer comfort en ventilatie) en traagschuim aan de enkel. Heel comfortabele tong uit compact en zacht schuim.

Schokdemping

Tussenzool in geperst en gegoten EVA-schuim met Diapad 3-insert in de hiel voor duurzame schokdemping. In'Up-insert in de voorvoet voor een meer dynamische schokdemping vooraan.
Inlegzool in polyurethaan en EVA-schuim voor een duurzame en lichte schoen.

SCHUURVASTHEID

Zool in Rublast-rubber met verstevigingen in de slijtzones. Verstevigingen in polyurethaan ter hoogte van de tenen en aan de binnenkant zorgen voor een stevig bovenwerk, dat bestand is tegen herhaaldelijke glijpartijen.
Slijtvastheid van de zool: 4 sterren.
Slijtvastheid van het bovenwerk: 5 sterren.

DE TEST VOOR DE COMFORTSTERREN

Deze schoenen worden blind getest door een representatief panel van tennisspeelsters. Zij evalueren op een schaal van 0 tot 20 het instap- en draagcomfort, zeg maar het gemak en de veerkracht van de schoen bij de eerste pasbeurt.

DE TEST VOOR DE DEMPINGSTERREN

De schoenen zijn in een laboratorium getest door een machine die de impact op de hiel tijdens het tennissen nabootst met een massa van 8 kg. Hoe groter de versnellingspiek, hoe groter de schok die door het lichaam moet worden opgevangen.

DE TEST VOOR DE SCHUURVASTHEIDSTERREN

De schoenen zijn in een laboratorium getest op een exclusieve machine die speciaal is ontwikkeld om de slijtage na te bootsen die tijdens het tennissen ontstaat aan de hiel, de voorvoet, onder de tenen en aan de binnenkant. Hoe meer cycli de schoen moet ondergaan om slijtage te vertonen, hoe duurzamer de schoen.

BINNENVOLUME

Pasvorm ideaal voor tennis; goedgekeurd door onze R&D-teams die duizenden voeten van tennissers hebben gescand en de bewegingen van de voet in de schoen tijdens het sporten hebben geanalyseerd.
De pasvorm zorgt voor een optimaal comfort!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Laat je schoenen geregeld luchten en bewaar ze op een droge plek.

TESTS

Voordat ze het tennisveld op mogen, worden onze schoenen onderworpen aan verschillende tests: zowel in het laboratorium als op het terrein. De tests in het laboratorium dienen om de volgende zaken te controleren: loskomen van oogjes en riemen, verlijming, afwezigheid van giftige stoffen, uv-bestendigheid, slijtage van de zool en de onderdelen van het bovenwerk, versnelde veroudering. Daarnaast doen we ook tests op het terrein, om onze producten te testen in echte gebruiksomstandigheden.

Goedgekeurd door

Nicolas Escudé (ex ATP 17), Steve DARCIS (38ste op de ATP-enkelranking op 22/05/2017), Oliver MARACH (8ste op de ATP-dubbelranking op 18/10/2010), Julie Gervais (23ste Française, WTA 450 in 2018), Mallaurie Noel (27ste Française, WTA 680 in 2018), Manon Garcia (20ste Française in 2018), Magali Kempen (13de Belgische, WTA 494 in 2018), alle technische partners van Artengo, en tal van spelers en speelsters van hoog niveau.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten