Tennisschoenen voor heren TS990 zwart geel multicourt

Te beginnen bij
€2900
8381483

Onze ontwerpers hebben deze schoenen ontworpen voor gevorderde tennissers die op elke ondergrond spelen en zich heel intensief over de court bewegen.

Je hoeft niet langer te kiezen tussen stevigheid of lichtheid! Met hun Rublast-rubberzool en het versterkte bovenwerk op de slijtzones koppelen deze schoenen stevigheid aan lichtheid.

Vraag & Antwoord
Kleur: Asfaltgrijs
Maat: maatwijzer
PROMO
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8

PRODUCTVOORDELEN

Schuurbestendig

Schuurbestendig

Zool in Rublast-rubber met verstevigingen in de slijtzones.

Lichtgewicht

Lichtgewicht

Geoptimaliseerd gewicht (375 g in maat 43)

Positiebehoud product

Positiebehoud product

De schoen blijft goed zitten door het versterkt KPU-materiaal vooraan.

Schokdemping

Schokdemping

Tussenzool uit EVA, Diapad 3-insert in de hiel en In'Up in de voorvoet.

Aantrekgemak

Aantrekgemak

Bovenwerk in 3D-mesh en geheugenschuim aan de enkels.

TECHNISCHE INFORMATIE

Gewicht

375 g in maat 43.

Rublast-rubber

Zool in erg sterk Rublast-rubber met verstevigingen in de slijtzones.

Verstevigingen

Verstevigingen in polyurethaan ter hoogte van de tenen en aan de binnenkant zorgen voor een stevig bovenwerk, dat bestand is tegen herhaaldelijke glijpartijen.

Diapad 3

Insert in de hiel in een materiaal en met een vorm die specifiek werden bestudeerd voor een duurzame schokdemping van de schoen.

In'Up

In'Up-insert in de voorvoet voor een meer dynamische schokdemping vooraan.

Onze test op slijtvastheid

De schoenen zijn in een laboratorium getest op een exclusieve machine die speciaal is ontwikkeld om de slijtage na te bootsen die tijdens het tennissen ontstaat aan de hiel, de voorvoet, onder de tenen en aan de binnenkant. Hoe meer cycli de schoen moet ondergaan om slijtage te vertonen, hoe duurzamer de schoen.

Onze test op demping

De schoenen zijn in een laboratorium getest door een machine die de impact op de hiel tijdens het tennissen nabootst met een massa van 8 kg. Hoe groter de versnellingspiek, hoe groter de schok die door het lichaam moet worden opgevangen.

Onze test op draagcomfort

Deze schoenen zijn blind getest door een representatief panel van tennissers. Ze evalueerden het draagcomfort, dus hoe comfortabel de schoen was tijdens het rondlopen en hoe aangenaam hij zat bij de eerste pasbeurt.

Pasvorm van de schoen

Pasvorm ideaal voor tennis; goedgekeurd door onze R&D-teams die duizenden voeten van tennissers hebben gescand en de bewegingen van de voet in de schoen tijdens het sporten hebben geanalyseerd.
De pasvorm zorgt voor een optimaal comfort!

Inlegzool

Inlegzool in polyurethaan en EVA-schuim voor een duurzame en lichte schoen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 60% Polyester, 40% Polyurethaan Zool van 50% Rubber, 40% EVA, 10% Thermoplastisch polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Om de hygiëne van je schoenen te verzekeren, raden we aan om ze op een droge en frisse plaats te bewaren en de binnenzool er na gebruik altijd uit te halen.

TESTS

Voordat ze het tennisveld op mogen, worden onze schoenen onderworpen aan verschillende tests. De tests in het lab dienen om het loskomen van de oogjes, de verlijming en de slijtage van de zool en van het bovenwerk, de versnelde veroudering enz. na te gaan. De terreintests worden door tennissers uitgevoerd om onze producten in realistische spelomstandigheden te kunnen evalueren. Wil je ook een tester van de Artengo-producten worden? Stuur dan een e-mail naar: artengotest@decathlon.net

Goedgekeurd door

Steve DARCIS (nr. 38 ATP enkelspel op 22.05.2017), Oliver MARACH (nr.1 ATP dubbelranking op 01.11.2018), Nicolas Escudé (ex nr. 17 ATP), alle drie technische partners van Artengo, evenals talloze andere spelers op hoog niveau.

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Tennisschoenen voor heren TS990 zwart geel multicourt

VIDEO

Vraag & Antwoord