Thermoshirt voor skiën kinderen 2WARM roze

€500

Ontworpen voor kinderen die skiën of snowboarden en op zoek zijn naar handig en technisch ondergoed dat is aangepast aan elke temperatuur.

Warm of heel warm, aan jou de keuze! Dit omkeerbare ondershirt is zacht en geeft je de gewenste warmte, afhankelijk van de kant die je op de huid draagt.

Vraag & Antwoord
Kleur: Fuchsiaroze
Maat: maatwijzer
EINDEREEKS
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Warmte

Lekker warm bij elk weer. Twee warmteniveaus: gladde kant.

Thermische isolatie

Thermische isolatie

Lekker warm bij elk weer. Twee warmteniveaus: geruwde kant.

Zweetafvoer

Zweetafvoer

Vocht wordt afgevoerd zodat je droog en warm blijft.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Omkeerbaar: De ene kant: warm. De andere kant: heel warm.

TECHNISCHE INFORMATIE

2WARM-concept: twee verschillende warmteniveaus

Het 2Warm-ondergoed biedt twee verschillende warmteniveaus, afhankelijk van welke kant je tegen de huid draagt. De heel warme zijde bestaat uit een innoverende stof met volle en holle vezels die 30% meer warmte biedt dan de gladde zijde. Je kiest gewoon zelf de gewenste warmte, afhankelijk van de buitentemperatuur!

Je goed kleden op de piste

Om warm en droog te blijven, is het belangrijk dat je je outfit slim samenstelt. We raden je aan het principe van de 3 lagen toe te passen. Het principe is eenvoudig: draag 3 lagen kleding over elkaar, waarbij elke laag een eigen functie heeft. Over je skiondergoed komt een tweede laag die warmte produceert en ze vasthoudt. Je ski-jas beschermt je tegen wind, regen en sneeuw. Al die lagen moeten ademend zijn, zodat de transpiratie wordt afgevoerd naar buiten.

Gebruikstips

Wanneer je te dik ingepakt bent bij een fysieke inspanning kun je het koud krijgen. Omdat de transpiratie niet goed wordt afgevoerd, blijft je huid immers vochtig.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit product wordt berekend over de hele levensduur, op basis van een hele rist parameters. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige producten (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Eerst goed laten drogen, dan pas opbergen.

TESTS

Alle producten van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de reële gebruiksomstandigheden (bij sneeuwval, in de kou, in poedersneeuw ...). Daarbij gaan onze ontwerpteams na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord