Topje met ingewerkte beha voor dames 900 slim fit zwart

€17.00 −29%
€1200
*Van 11-11-2020 en zolang de voorraad strekt

Onze ontwerpers ontwikkelden dit topje voor pilates of lichte gym. Het is geschikt voor gemiddeld intensief sporten.

Praktisch en comfortabel: een geïntegreerde beha voorzien van uitneembare pads!

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer
PROMO
Media 0

PRODUCTVOORDELEN

Zachtheid

Bevat katoen en lyocell voor veel zachtheid.

Rekbaar

Veel bewegingsvrijheid dankzij het elastaan in de stof.

Zweetafvoer

Voert de transpiratie weg van de huid.

AFBEELDINGEN

Topje met ingewerkte beha voor dames 900 slim fit zwart
Topje met ingewerkte beha voor dames 900 slim fit zwart
Topje met ingewerkte beha voor dames 900 slim fit zwart

TECHNISCHE INFORMATIE

Beha met padding:

Dankzij de geïntegreerde beha met uitneembare padding kun je met een gerust hart oefeningen doen waarbij je op de rug ligt.

HET BESTE PRODUCT VOOR DE SCHERPSTE PRIJS, ZO DOEN WIJ DAT!

Bij Decathlon ontwerpen, vervaardigen en verkopen wij onze producten overal ter wereld en daar begint alles bij! Hierdoor kunnen wij elke levensfase van onze producten controleren: vanaf de eerste ontwerpschetsen tot ze in de winkels liggen, over de productie, de verpakking, het transport, de marketing…
Ons doel is heel eenvoudig: steeds kwalitatievere artikelen bieden voor pilates en lichte gym, voor de eerlijkste prijs en binnen het bereik van zoveel mogelijk mensen.

Wanneer het welzijn van onze klanten op het spel staat, schieten onze ontwerpteams in actie.

Vanaf nu heb je geen last meer van dat kriebelige waslabel. Het label is immers niet langer rechtstreeks aan het kledingstuk genaaid, maar op een lapje stof. Op die manier kun je het er gemakkelijk uit knippen zonder dat je het risico loopt dat je het kledingstuk beschadigt en heb je er geen last meer van.

Het ontwerp van onze artikelen voor pilates en lichte gym:

Onze kledinglijn is ontworpen voor wie geregeld lichte tot erg intensieve pilates- of lichte gymoefeningen doet (fitness, lichte gym, stretchen, figuurtraining, spiertraining, pilates), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te onderhouden. De ontwerpteams voor pilates en lichte gym streven naar het perfecte evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest tijdens het gebruik en wij brengen geregeld verbeteringen aan dankzij opmerkingen van onze klanten.

Een score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken:

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Website: sustainability.decathlon.com
Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 48% Katoen, 47% Lyocell, 5% Elastaan Inzetstuk 78% Polyamide, 22% Elastaan Elastische strook 80% Polyester, 20% Rubber

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten