Trailschoenen voor dames MT Cushion koraal/zwart

€9000

Onze ontwikkelaars, zelf fervente traillopers, ontwikkelden deze schoenen voor trainingen, trails en ultratrails. Ideaal voor wie zachte demping wil

MT Cushion-schoenen zijn perfect voor enthousiaste traillopers die op zoek zijn naar comfort, lichtheid en zachte demping. Ze zitten heerlijk, je merkt nauwelijks dat je ze draagt!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Pastel koraal / ZWART

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Schokdemping

Volledige Kalensole-zool voor zachte en comfortabele demping

Hechting

Noppen van 5 mm voor een veilige en doeltreffende grip

Aantrekgemak

De demping van de zool en het interne schuim vormen een cocon voor je voeten!

Lichtgewicht

Een ontwerp dat inzet op stevigheid en lichtheid (255 g in maat 39).

Afzet

Door de drop van 4 mm hoef je niet meer te kiezen tussen veerkracht en demping!

Grip

Het rubber in de zool zorgt voor grip op elk terrein.

Aanpasbaarheid

Dankzij de K-Only-technologie is de MT Cushion geschikt voor elke loopstijl.

Sterk

Comfortabel, dempend en licht? Zeker! Maar ook duurzaam!

TECHNISCHE INFORMATIE

MT CUSHION, WAT BETEKENT DAT EIGENLIJK?

- MT, twee letters die verwijzen naar de bergen, de favoriete habitat van traillopers. Schoenen voor in de bergen, maar ook meer dan dat! Dit zijn echte allrounders: stenen, modder, droge paden...
- "Beeld je in dat je op een licht en heerlijk zacht kussen loopt. Iets dat je beschermt", aldus Thierry, productmanager. Cushion betekent kussen, demping, om aangenaam en comfortabel te lopen. Zo geniet je nog meer van je passie!

DE EERSTE SCHOENEN VAN EVADICT MET EEN DROP VAN 4 MM

De drop is het hoogteverschil tussen de voorkant van de schoen en de hiel. Bij de MT Cushion is die 4 mm. Die drop vormt een perfecte combinatie met de demping van onze schoen. Hij geeft je tred veerkracht en dynamiek.
Deze schoen is dus geschikt voor traillopers die een kleine drop willen, en dat zijn er steeds meer.
Vanwege de kleine drop hebben we bovendien een dikkere laag EVA onder de voorvoet kunnen plaatsen, voor nog meer comfort en demping onder dat deel van de voet.

GEEN NOOD, JE VOETEN ZIJN HELEMAAL... IN HUN NOPJES

We zijn gegaan voor noppen van 5 mm, die zijn het doeltreffendst: de grip is optimaal, en je schoenen worden niet zwaarder of stijver door het gewicht van de noppen.
En ook de plaatsing speelt een rol! De noppen staan ver genoeg uit elkaar, zodat modder makkelijker wordt afgevoerd. Zo ben je zeker van een optimale grip.

EEN KWESTIE VAN EVENWICHT

Een goed evenwicht tijdens het traillopen...niet echt onbelangrijk, toch? Net zoals van sport genieten, maar met mate (zoals van alle goede dingen), of je trek die je moet stimuleren of juist inhouden bij een eetpauze, was ook het ontwikkelen van de MT Cushion een ware evenwichtsoefening.
De schoen biedt de perfecte balans tussen demping en stabiliteit. En de uitzonderlijke steun, die krijg je erbij. Ergens tussen lichtheid en duurzaamheid, tussen grip en gewicht, tussen comfort en dynamiek.

KALENSOLE. KALENWAT?

Heel wat van onze modellen zijn ermee uitgerust, we noemen het: de Kalensole-technologie. Die term verwijst naar het schuim dat wordt gebruikt voor de demping van onze schoenen. "Wat ons zo bevalt is de duurzaamheid: het schuim zakt niet in. Daardoor blijft de demping altijd goed aanvoelen". En je zal Thierry, onze productmanager, geen ongelijk geven als hij zegt dat demping belangrijk is, toch?

EEN WOORDJE UITLEG OVER K-ONLY

Pronerend of supinerend?
Pronerende lopers hebben de neiging om met hun knieën naar binnen te lopen. Ze verslijten sneller de binnenkant van hun zolen. En daar komt de K-Only-technologie van pas.
Dit schuim, ietsje compacter (maar dat voel je niet, geen nood), zit vooraan aan de binnenkant van de voet. Dat helpt pronerende lopers om hun zolen langer intact te houden, zonder supinerende lopers te hinderen! Slim, toch?

HET LEUKE EXTRAATJE

Je hebt het misschien al gemerkt, zonder er echt in detail naar te kijken. We hebben het over dat kleine zakje bovenaan de tong van de schoen, daar waar je je veters strikt. In dat zakje kan je je veters heel gemakkelijk wegstoppen, zodat ze niet loskomen tijdens je tochten of vasthaken aan een tak of struik.
En zo blijven ze ook schoon. En dat, dat vinden we fijn!

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 65% Polyester, 35% Polyurethaan Zool van 56% Butadieenrubber, 44% EVA Binnenkant van 85% Polyurethaan, 15% Polyester

VOORRAADADVIES

Om je schoenen te onderhouden en het vocht tussen twee trainingen te absorberen, raden we je aan om er krantenpapier in te plaatsen.

TESTS

De MT Cushion is goedgekeurd door een groot aantal traillopers en -loopsters. We zijn hen dan ook enorm dankbaar dat ze er allemaal maar liefst 600 km mee op pad zijn geweest. Deze schoen heeft elke Franse bergketen gezien. En de MT Cushion maakte indruk: comfort, stabiliteit, lichtheid, demping, stevigheid...hij heeft heel wat trailershartjes veroverd. Een mooie beloning voor tweeënhalf jaar hard werken... ten dienste van jouw voeten!

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten