Trimvest Prestige 2 MRS + voor diepzeeduiken

€290.00 −24%
€22000
*Van 11-11-2020 en zolang de voorraad strekt

Ontworpen voor de ervaren duiker die op zoek is naar een vest met een groot drijfvermogen en veel opbergruimte.

Trimvest Prestige 2 MRS +, speciaal voor wie geen enkel compromis wil sluiten. Nieuwe buitenlaag met groter hefvermogen en verbeterde verstelbaarheid voor meer comfort.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART / ZILVER

Maat:

maatwijzer
PROMO
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7

PRODUCTVOORDELEN

Drijfvermogen

Groot volume met 160N in maat M

Veelzijdig

Zelflozende 3D-zakken. 2 afwerpbare loodzakken + loodzakken op de rug.

Aanpasbaarheid

Verbeterde pasvorm: draaiende gespen, comfortabel aan schouders en borst.

Lichtgewicht

4,7 kg in maat M

Schuurbestendig

Een volledig nieuwe buitenlaag en luchtkamer in Cordura 1000.

TECHNISCHE INFORMATIE

Type trimvest

Het trimvest Prestige van Mares is van het "omhullende" type: De zijkanten en rug van de duiker worden omhuld door de luchtkamer. Dit type trimvest wordt gekenmerkt door een groot hefvermogen en een erg comfortabele houding aan de oppervlakte.

Comfort van het trimvest

De borstriem is horizontaal en verticaal te regelen, volgens de hoogte van het bovenlichaam, de lichaamsbouw of de positie van het ventiel van je duikpak. Biedt nog meer mogelijkheden om het vest te verstellen, zodat het perfect past voor optimaal draagcomfort. Rugzak "backpack" met antislipvulling met neutraal drijfvermogen en draaggreep.

Ergonomische accessoires

Het trimvest Prestige heeft 6 ringen: 4 in roestvrij staal en 2 in technopolymeer. 2 afwerpbare loodzakken MRS+: de loodzakken zijn eenvoudig en veilig vast te klikken. Maximaal gewicht van 6 kg/13 pond. Klittenband aan de binnenkant om de zak te verdelen in compartimenten (M, L, XL). 2 vaste loodzakken op de achterkant van het vest om het evenwicht te bewaren (trim weight) tot 2,5 kg/5,5 pond per zak, bevestigd met snapsluitingen.

Ergo-inflator

De Ergo-inflator, de standaard controle-eenheid voor het opblazen en laten leeglopen van Mares-trimvesten, werd ontwikkeld volgens de richtlijnen van de ergonomie. Hij is heel gebruiksvriendelijk en is gemakkelijk beet te pakken.

Gewicht en hefvermogen

Drijfvermogen:
S = 150N (15,3 kg)
M = 160N (16,3 kg)
L = 200N (20,5 kg)
XL = 235N (24 kg).

Samenstelling van het product

Materiaal: Cordura®1000/Cordura®420.

Tips voor het regelmatig onderhoud

1/ Spoel zorgvuldig je trimvest in helder water. Vooral de ontluchter en inflator goed spoelen. 2/ Laat het eventueel resterende water uit het trimvest door aan de lage ontluchter te trekken. Laat geen water in de luchtkamer van het vest zitten. 3/ Laat het vest drogen op een kleerhanger, uit de zon. Controleer zelf elk jaar je trimvest en kijk goed na op eventuele tekenen van slijtage. Blaas (met de mond) de luchtkamer op, wacht 12 uur en controleer of er geen lucht uit is.

Nazicht van trimvesten

Je trimvest moet minstens om de twee jaar, en vaker indien je veel duikt, worden gecontroleerd en onderhouden door een erkend Mares-centrum. Klantenservice: https://support.decathlon.fr/plongee-fr-tp_20687

Garantie

Beschikbaarheidsduur van onderdelen die noodzakelijk zijn voor het gebruik: 2 jaar.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyamide

VOORRAADADVIES

Bewaar het trimvest lichtjes opgeblazen aan een kleerhanger, op een droge en verluchte plaats, beschermd tegen zonlicht.

Handleiding

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vergelijkbare producten