Ultralichte kampeerslaapzak voor kinderen 2/3 seizoenen

€3500
8383006

Onze ontwikkelaars hebben deze slaapzak bedacht voor jonge, enthousiaste kampeerders! Hij is warm en compact, perfect voor de eerste kampeeravonturen.

Bescherm je kind optimaal bij temperaturen tussen 0 en 5 graden, met deze compacte slaapzak. De rits met dubbele trekker is speciaal bedacht om kinderen het wat gemakkelijker te maken.

Vraag & Antwoord
Kleur: Roestbruin / Groenblauw / Staalgrijs
Maat: maatwijzer
JUNIOR
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9

PRODUCTVOORDELEN

Gebruikstemperatuur

Gebruikstemperatuur

Comforttemperatuur 0 tot 5°C / limiettemperatuur -5 °C.

Slaap kwaliteit

Slaap kwaliteit

Afmetingen: 165 x 65 cm (max. lengte kind 140cm) / Mummiemodel.

Transportgemak

Transportgemak

Gewicht 1,2 g / volume 12 liter. Compressiehoes.

Compatibiliteit

Compatibiliteit

Deze slaapzak is niet koppelbaar.

Onderhoudsgemak

Onderhoudsgemak

Makkelijk te wassen in de machine, check wel even de instructies op het etiket.

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruikstemperatuur:

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm EN 13537 van 11/04/2002. De comforttemperatuur is de laagste temperatuur waarbij je als gebruiker languit gelegen in je slaapzak een globaal thermisch evenwicht ervaart, en het dus niet koud of warm hebt (voor een doorsnee vrouw en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak in functie van die temperatuur.

Wat is de limiettemperatuur?

Limiettemperatuur: de uiterste temperatuur waarbij je in foetushouding een globaal thermisch evenwicht ervaart en het niet koud of warm hebt (voor een doorsnee man en in normale gebruiksomstandigheden).

Toch moet je dit weten over de temperaturen:

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je uitgeput en koud in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (lichaamsbouw, vermoeidheid …), van de uitrusting (matje dat isoleert van de grond …), van de kleding (naakt, ondergoed …), en van het weer (regen, wind …).

Speciaal voor kinderen:

Hoe groter het volume lucht dat opgewarmd moet worden, hoe meer energie je lichaam verbruikt en hoe groter het risico dat het 's nachts afkoelt. Je kiest dus best een slaapzak die mooi is aangepast aan de lengte van je kind.
Bovendien gaat heel wat warmte bij een kind verloren via het hoofd. Aarzel dus niet om het tijdens een koude nacht een muts op te zetten.

Garantie

5 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Garnering 100% Polyester Voering 100% Polyester Stof buitenkant 100% Polyester Achtertas 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Heel gemakkelijk op te bergen: in de zak proppen, voeteneinde eerst. Om ervoor te zorgen dat je slaapzak luchtig en dus warm blijft, haal je hem uit de zak en leg je hem uit op een droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor baby's. Voor kinderen tot 140 cm.

TESTS

Ons team bedenkt, tekent en ontwikkelt de Quechua-producten in Frankrijk, meer bepaald aan de voet van de Mont Blanc. We testen ze met andere kampeerders op het terrein zodat we zeker zijn dat ze comfortabel aanvoelen en tegen een stootje kunnen. Bretagne, Corsica... We zoeken zoveel mogelijk terreinen en weersomstandigheden op. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord