Uv-werende hoed peuters groen

€600

Ontworpen om het hoofd en de nek van je peuter tijdens het spelen in het water te beschermen. Beschermt zelfs nat tegen uv-straling.

De uv-werende hoed beschermt je peuter zelfs in het water. Hij beschermt ook de nek en oren. Dankzij het kinriempje blijft de hoed tijdens het spelen in het water goed zitten.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Pastel munt / Magentaroze

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

UPF 50+. Beschermt zelfs nat tegen de zon. Houdt minstens 95% uv-straling tegen.

Droogtijd

Synthetisch materiaal dat snel droogt.

Positiebehoud product

Kinriempje verstelbaar met klittenband, zodat de hoed zeker goed blijft zitten.

AFBEELDINGEN

Uv-werende hoed peuters groen
Uv-werende hoed peuters groen

TECHNISCHE INFORMATIE

De bescherming van kinderen

Omdat het verdedigingssysteem van een kind pas vanaf het derde levensjaar volgroeid is, is de huid van peuters zeer gevoelig aan de zon. Bij een gelijke blootstelling zijn de effecten van de zon bij kinderen twee tot drie keer zo sterk als bij volwassenen. Het is daarom belangrijk om ze goed te beschermen.

Wat betekent UPF 50+?

UPF (Ultra Violet Protection Factor) is een wereldwijde standaard en norm voor zonnebescherming.
Het geeft weer in hoeverre de stof beschermt, in het bijzonder hoeveel uv-straling het doorlaat.
Om aan de norm te voldoen, moet de kleding minstens 95% uv-straling tegenhouden. UPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de uv A-straling en 98% van de uv B-straling tegenhoudt.

Waar moet je rekening mee houden als je met je kind de zon in gaat?

Hoewel deze uv-werende hoed je kind beschermt tegen de zon is het belangrijk om rekening te blijven houden met andere elementen als weerkaatsingen (op het water, het zand...), de warmte en het uur van de dag. Denk naast het dragen van deze hoed ook aan de volgende dingen: geef je kind een zonnebril en een uv-werende outfit, breng regelmatig geschikte zonnecrème aan, zorg dat hij of zij regelmatig drinkt, etc.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

GEBRUIKSAANWIJZING

Beschermt enkel de bedekte delen tegen uv-straling.

TESTS

De uv-werende hoed werd door onze ontwerpteams ontwikkeld en getest in Hendaye in Frankrijk. De gebruikte materialen werden ook in een laboratorium getest om de beste kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen.

Goedgekeurd door

De zonwerende materialen werden in een laboratorium getest door onze ingenieurs. Ze voldoen aan de geldende norm: EN 13758-2. Wij voeren voor de productie tests uit op de gebruikte materialen. We hebben zelf ook meetapparatuur waarmee we de tests van externe laboratoria aanvullen. De producten worden zowel nat als droog in een laboratorium en in de praktijk getest.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten