Uv-werende legging voor surfen dames 100 zwart

€1500

Ons team, bestaande uit surfsters van elk niveau, ontwikkelde deze legging voor beginnende surfsters die op kleine golfjes surfen.

Uv-werende dameslegging die zelfs in het water tegen de zon beschermt en irritatie door contact met het board vermindert.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Positiebehoud in de golven

Positiebehoud in de golven

Goed aansluitende tailleband. Lusje om een shirt aan vast te maken.

TECHNISCHE INFORMATIE

JE BENT EEN BEGINNENDE SURFSTER

Je begint met surfen of je surft maar een paar keer per jaar, op vakantie of tijdens een surf trip. Je blijft in water waar je kunt staan, in hele kleine golfjes dicht bij het strand. Je surft omdat je graag in het water bent en geniet van het gevoel. Wanneer je surft, val je vaak, maar je valt in golven met weinig kracht. We hebben voor jou een groot assortiment badpakken en bikini's ontworpen die geschikt zijn voor occasioneel surfen en aangepast zijn aan elk figuur.

BESCHERMT ZELFS NAT TEGEN UV

De stof van dit uv-werende artikel van OLAIAN houdt minstens 98% van de uv B- en 95% van de uv A-stralen tegen (UPF 50+). Ze beschermt je gegarandeerd efficiënt tegen de zon. Ideaal om te dragen in en aan het water, voor allerlei watersporten. De uv-stralen worden gefilterd dankzij de dichtheid van de textielvezels, die bescherming blijft behouden in de tijd, zelfs na het wassen. Opgelet, het elastaan in de stof is minder goed bestand tegen chloorwater.

BESCHERMT JE BENEN TIJDENS HET SURFEN

Deze legging beschermt je tegen schuurplekken van het board, in het bijzonder aan de knieën wanneer je op je board ligt en aan de binnenkant van je dijen wanneer je op je board zit.

WAARVOOR STAAT DE AANDUIDING UPF 50+?

UPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Ultra Violet Protection Factor). Hij bepaalt het beschermingsniveau van de stof en in het bijzonder de tegengehouden uv-stralen. Om aan de normen te voldoen, moet die minstens 95% van de uv-straling tegenhouden. UPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de uv-A- en 98% van de uv-B-stralen tegenhoudt.

SYSTEEM OM GOED TE BLIJVEN ZITTEN IN DE GOLVEN

De goed aansluitende tailleband zorgt ervoor dat de legging steeds blijft zitten, zelfs wanneer je in het water valt. Vooraan zit een koordje waarmee je een uv-werend shirt aan de legging kunt vastmaken zodat het shirt niet omhoog kan kruipen. Opgelet, dit koordje dient niet om aan te spannen bij de taille.
We raden aan om bij deze legging de uv-werende rashguard 500 van OLAIAN te dragen (verkrijgbaar met korte en met lange mouwen) zodat je volledig beschermd bent.

UV-WERENDE LEGGING VOOR DIVERSE WATERSPORTEN

Onze uv-werende leggings worden ontworpen voor de meest veeleisende surfsters.
Door onze ontwerpkeuzes zijn ze ook geschikt voor andere watersporten zoals zwemmen, kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, waterskiën, waterwandelen (longe-côte) of suppen (stand-up paddling).

VOORZICHTIG IN DE ZON

Hoewel deze legging beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met verschijnselen als weerkaatsing (op water, op zand ...), de warmte, het uur van de dag enz. Het is niet omdat je deze legging draagt dat je geen andere voorzorgsmaatregelen moet nemen: een uv-werend shirt dragen, een zonnebril dragen, een hoed of pet opzetten, regelmatig insmeren met een aangepaste zonnecrème, voldoende drinken enz.

OLAIAN, HET SURFMERK VAN DECATHLON

OLAIAN, gevestigd in Hendaye in het zuidwesten van Frankrijk, is het nieuwe surf- en bodyboardmerk van Decathlon. In onze kantoren aan het water kunnen we op een en dezelfde dag bad- of surfkleding ontwikkelen én testen in zee om te controleren of ze goed blijft zitten in de golven.

EEN SCORE OM DE MILIEU-IMPACT VAN ARTIKELEN TE VERGELIJKEN

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent.
Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 80% Polyamide, 20% Elastaan

TESTS

Ontwikkeld en getest door onze teams in Hendaye (Frankrijk). De materialen die worden gebruikt voor dit artikel werden getest in het lab, om een perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.

Goedgekeurd door

Alle stoffen met zonbescherming zijn getest door onze ingenieurs in het lab. Ze beantwoorden aan de geldende norm: EN 13758-2. We testen steeds alle gebruikte materialen voordat de productie wordt opgestart. Onze labs beschikken over eigen meetapparatuur om de tests van externe labs aan te vullen. De artikelen worden zowel nat als droog getest, in het lab en ook in de praktijk (rek veroorzaakt door het dragen).

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Uv-werende legging voor surfen dames 100 zwart
Uv-werende legging voor surfen dames 100 zwart
Uv-werende legging voor surfen dames 100 zwart
Uv-werende legging voor surfen dames 100 zwart
Uv-werende legging voor surfen dames 100 zwart
Uv-werende legging voor surfen dames 100 zwart
Uv-werende legging voor surfen dames 100 zwart
Uv-werende legging voor surfen dames 100 zwart

Vraag & Antwoord