Uv-werende legging voor surfen dames 900 neopreen patches zwart

€2000

Ons team, bestaande uit surfsters van elk niveau, ontwikkelde deze legging voor ervaren surfsters die op alle soorten golven surfen.

Een uv-werende dameslegging om te beschermen tegen de zon, zelfs in het water. Met neopreen voor meer thermisch comfort en patches op de knieën.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Positiebehoud in de golven

Aansluitende tailleband, aantrekkoordje. Mogelijkheid om shirt vast te maken.

AFBEELDINGEN

Uv-werende legging voor surfen dames 900 neopreen patches zwart
Uv-werende legging voor surfen dames 900 neopreen patches zwart
Uv-werende legging voor surfen dames 900 neopreen patches zwart
Uv-werende legging voor surfen dames 900 neopreen patches zwart
Uv-werende legging voor surfen dames 900 neopreen patches zwart
Uv-werende legging voor surfen dames 900 neopreen patches zwart

TECHNISCHE INFORMATIE

JE BENT EEN ERVAREN SURFSTER

Je surft intensief, het is je favoriete sport. Je peddelt naar de line-up en duckt daar onder de golf door wanneer je met een shortboard surft of doet een turtle roll als je een longboard hebt. Krachtige golven van meer dan een meter schrikken je niet af. We hebben een assortiment ontworpen dat is aangepast aan intensief surfen en aan elk figuurtype.

BESCHERMT ZELFS NAT TEGEN UV

De stof van dit uv-werende artikel van OLAIAN houdt minstens 98% van de UVB- en 95% van de UVA-stralen tegen (UPF 50+). Ze beschermt je gegarandeerd efficiënt tegen de zon. Ideaal om te dragen in en aan het water, voor allerlei watersporten. De uv-stralen worden gefilterd dankzij de dichtheid van de textielvezels, die bescherming blijft behouden in de tijd, zelfs na het wassen. Opgelet, het elastaan in de fleece stof is minder goed bestand tegen chloorwater.

WAARVOOR STAAT DE AANDUIDING UPF 50+?

UPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Ultra Violet Protection Factor). Hij bepaalt het beschermingsniveau van de stof en in het bijzonder de tegengehouden uv-stralen.
Om aan de normen te voldoen, moet die minstens 95% van de uv-straling tegenhouden. UPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de uv-A- en 98% van de uv-B-stralen tegenhoudt.

BESCHERMT JE BENEN TIJDENS HET SURFEN

Deze legging beschermt tegen irritaties door het schuren tegen het board en van de wax, in het bijzonder aan de knieën wanneer je op je board ligt en aan de binnenkant van je dijen wanneer je op je board zit.

SYSTEEM OM GOED TE BLIJVEN ZITTEN IN DE GOLVEN

De goed aansluitende tailleband zorgt ervoor dat de legging steeds blijft zitten, zelfs wanneer je in het water valt. We raden aan om bij deze legging de uv-werende rashguard 500 of 900 van OLAIAN te dragen (verkrijgbaar met korte en met lange mouwen) zodat je volledig beschermd bent.

UV-WERENDE LEGGING VOOR DIVERSE WATERSPORTEN

Onze uv-werende kleding is ontwikkeld voor de meest veeleisende surfers. Door onze ontwerpkeuzes zijn ze ook geschikt voor andere watersporten zoals zwemmen, kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, waterskiën, waterwandelen (longe-côte) of suppen (stand-up paddling).

VOORZICHTIG IN DE ZON

Hoewel dit kledingstuk beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met verschijnselen als weerkaatsing (op water, op zand...), de warmte, het uur van de dag enz. Het is niet omdat je deze legging draagt dat je geen andere voorzorgsmaatregelen moet nemen: zonnebril dragen, een hoed of pet opzetten, regelmatig insmeren met een aangepaste zonnecrème, voldoende drinken enz.

OLAIAN, HET SURFMERK VAN DECATHLON

OLAIAN, gevestigd in Hendaye in het zuidwesten van Frankrijk, is het nieuwe surf- en bodyboardmerk van Decathlon. In onze kantoren aan het water kunnen we op een en dezelfde dag bad- of surfkleding ontwikkelen én testen in zee om te controleren of ze goed blijft zitten in de golven.

EEN SCORE OM DE MILIEU-IMPACT VAN ARTIKELEN TE VERGELIJKEN

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent.
Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Ontwikkeld en getest door onze teams in Hendaye (Frankrijk). De materialen die worden gebruikt voor dit artikel werden getest in het lab, om een perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.

Goedgekeurd door

Alle stoffen met zonbescherming zijn getest door onze ingenieurs in het lab. Ze beantwoorden aan de geldende norm: EN 13758-2. We testen steeds alle gebruikte materialen voordat de productie wordt opgestart. Onze labs beschikken over eigen meetapparatuur om de tests van externe labs aan te vullen. De artikelen worden zowel nat als droog getest, in het lab en ook in de praktijk (rek veroorzaakt door het dragen).

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten