Soortgelijke producten
Verrekijker Steiner Bluhorizons 10x26
Verrekijker Steiner Bluhorizons 10x26
Verrekijker Steiner Bluhorizons 10x26
Verrekijker Steiner Bluhorizons 10x26

Verrekijker Steiner Bluhorizons 10x26

€17500

De verrekijker BluHorizons 10x26 van Steiner is geschikt voor elke outdoortrip, zowel op het water als aan land, dankzij zijn lichte gewicht en compacte vorm.

Dankzij de nieuwste Steiner-innovaties, zoals Autobright, verrast en verleidt deze verrekijker met zijn veelzijdigheid. De waterdichtheid van IPX4 maakt dit bovendien tot de perfecte bootverrekijker.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Vergroting

Vergroting 10x

Instelbaar

Centrale Fast-Close-Focus Dioptrieregeling

Waterdichtheid

Waterdichtheid IPX4

Gezichtsveld

Gezichtsveld over 1000 m: 98 m

Gewicht

310 gram

Technische informatie

Technische kenmerken

Vergroting: 10X
Objectiefdiameter: 26
Scherpstelling: Fast-Close-Focus
Gezichtsveld: 98 meter
Kleur: zwart
Hoogte: 114 mm
Breedte: 111 mm

Gewicht: 310 g
Lichtsterkte: 6,76
Schemergetal: 16,12
Uittredepupil: 2,6 mm
Makrolon®-behuizing: uiterst sterk polycarbonaat

Vergroting en optische kwaliteit

De Bluhorizons biedt een vergrotingscoëfficiënt van 10. Het komt erop neer dat het object dat je bekijkt 10 keer groter verschijnt dan met het blote oog. De objectiefdiameter bedraagt 26. Ook de kwaliteit van de hoogperformante Steiner High Contrast-optiek zal je enorm bevallen. Die technologie zorgt voor een heel helder beeld, met scherpe contouren en een natuurlijke kleurweergave.

Een maximale helderheid

De Autobright-technologie, een uitvinding van Steiner, optimaliseert automatisch de lichtoverdracht van de lens. Zo ben je zeker van een maximale helderheid bij hoge lichtsterkte. Op die manier wordt reflectie of verblinding door water, zand, sneeuw of de lucht weggefilterd en wordt je zicht niet verstoord.

Fast Close Focus, voor een snelle scherpstelling

De centrale Fast-Close-Focus dioptrieregeling heeft niet meer nodig dan een klein tikje voor een verbluffende, snelle scherpstelling van objecten dichtbij én veraf. Heel comfortabel en uiterst gebruiksvriendelijk! Vooral mensen met een bril zullen die snelle scherpstelling appreciëren.

Stevig en waterdichtheid

De Bluhorizons 10x26 verrekijker van Steiner past zich als geen ander aan je outdooractiviteit aan, dankzij de waterdichtheid (IPX4) en stevigheid. Het NBR-Longlife rubberomhulsel verzekert dat deze verrekijker bestand is tegen slecht weer, olie en zuur. Bovendien garandeert Steiner een vlekkeloze werking bij temperaturen tussen -20 °C en +70 °C
De stevige en duurzame Makrolon-behuizing (polycarbonaat) is extreem robuust en maakt de verrekijker bestand tegen alle weersomstandigheden.

Een lichte verrekijker die je overal mee naartoe neemt

Het lichte gewicht is een essentieel criterium bij de keuze van je bootverrekijker. Met zijn 310 gram is de Bluhorizons 10x26 van Steiner de perfecte keuze voor lang en aangenaam observeren. En dan is er nog de compacte vorm, waardoor dit model gemakkelijk in je rugzak past en je hem gemakkelijk kunt wegbergen op de boot.

Extra comfort met de soepele oogdoppen

De verrekijker Bluhorizons 10x26 van Steiner heeft soepele en ergonomische siliconen oogdoppen, die zacht aanvoelen op de huid en niet vervormen. Zo kijk je in alle comfort en ben je beschermd tegen tocht en indirect licht. Draag je een bril, dan kan je ze gewoon omklappen.

10 jaar garantie

10 jaar garantie, met uitzondering van de buitenonderdelen.

Bescherm je ogen

De exclusieve Autobright Sunlight Adaptive Lens-technologie van Steiner past automatisch de lichtsterkte aan, zodat die steeds optimaal is. Of de zon nu net onder is, op zijn hoogste punt staat of reflecteert op het water of op de sneeuw, de BluHorizons is zodanig ontworpen dat hij altijd de juiste hoeveelheid licht opvangt en verblinding beperkt, voor een optimaal zicht.

Steiner, een wereldreferentie op het vlak van optica

In een klein atelier in het Duitse Bayreuth richt Karl Steiner in 1947 Steiner-Optik op. Vanaf het begin streeft de stichter van het merk één groot doel na: optische producten ontwikkelen van een ongeëvenaarde functionaliteit en stevigheid. Tegenwoordig is Steiner de onbetwiste marktleider in de zeeverrekijkers en de eerste keuze van zeelieden en kapiteins wereldwijd, van schepen van alle grootte. Aan Steiner hebben we de ontwikkeling van de zeeverrekijker met kompas te danken.

Garantie

10 jaar

Gebruikersbeoordelingen

Loading