Voetbalschoenen voor dames Agility 500 FG droog terrein wit

€2700

Voor halfgevorderde voetbalsters die op gras of kunstgras spelen en op zoek zijn naar comfortabele schoenen die specifiek ontworpen zijn voor vrouwen.

Omdat vrouwen smallere voeten hebben dan mannen, hebben onze ontwikkelaars deze voetbalschoen Agility 500 FG specifiek ontworpen voor damesvoeten, waardoor de schoenen een veel betere pasvorm hebben.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Magnolia / Grijs groen

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Aanpasbaarheid

Specifiek op basis van de damesvoet ontworpen.

Aantrekgemak

Binnenzool met demping aan hiel en voorvoet. Soepel en gewatteerd bovenwerk.

Hechting

Veelzijdige ronde noppen voor een goede grip op droog terrein.

Schuurbestendig

TPU-zool, goed bestand tegen schurende ondergronden.

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling

Om beter aan de noden van de voetbalsters te kunnen voldoen, heeft ons team een pastest gedaan (om een goede pasvorm te garanderen) met 30 speelsters van alle niveaus. Ons team heeft eveneens samengewerkt met het 'Sports Lab' onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Decathlon om de damesvoet te bestuderen. We zijn trots dat we ons voetbalassortiment voor dames kunnen uitbreiden met deze Agility 500 voetbalschoen specifiek voor dames (de schoen is verkrijgbaar in maat 36 tot 42).

Draagcomfort

We beseffen dat het comfort van een voetbalschoen erg belangrijk is, je wilt je immers volledig op je spel concentreren. Daarom hebben onze ontwikkelaars de Agility 500 FG voor dames voorzien van een voorgevormde binnenzool met EVA-schuim aan de hiel en voorvoet, voor demping en extra ondersteuning van de voet.
Bovendien hebben we een soepel, gewatteerd materiaal gebruikt voor de voorvoet.

Grip

We hebben erg veel aandacht besteed aan de zool, omdat we je een uitstekende grip willen bieden tijdens alle fases van de wedstrijd of de training op droog natuur- of kunstgras. Niets werd aan het toeval overgelaten: de schoenen zijn veelzijdig dankzij de ronde noppen en hebben een goede grip dankzij de doordachte plaatsing ervan.

Slijtvastheid

We weten maar al te goed dat de vele trainingen en wedstrijden, waarbij je schoenen over de grond schuren, zorgen voor snellere slijtage.
Daarom kozen onze ingenieurs voor een bovenwerk in synthetisch materiaal (PU), omdat dit zeer goed bestand is tegen de herhaalde belasting, het hele seizoen lang.
Voor de zool kozen we voor TPU omwille van zijn grote slijtvastheid, zelfs bij intensief voetballen.

Personalisatie

Omdat elke voetbalster uniek is, dachten we dat je graag je Agility 500 FG-schoenen wilt personaliseren. Daarom kun je desgewenst in het atelier van je winkel je naam laten flocken op de zijkant van je schoen. Meer informatie in het atelier van je Decathlon-winkel.

Kleuren

Wat denk je van de kleuren van de Agility 500 voetbalschoenen voor dames? Ze zijn aangepast aan ons kledingassortiment, met een vrouwelijke toets in koraalrood zodat de mannen er niet al te jaloers op zullen zijn!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Laat je voetbalschoenen zoveel mogelijk aan de lucht drogen. Laat ze vooral niet nat in je sporttas zitten.

TESTS

Het model Agility 500 FG voor dames werd ontworpen, ontwikkeld en getest door enthousiaste en veeleisende voetbalsters. Meer nog, onze ingenieurs, ontwerpers en productmanagers spelen allemaal zelf voetbal in competitieverband en schenken erg veel aandacht aan de kwaliteit van elk model. Bovendien organiseren we veel tests met voetbalsters tijdens het hele ontwikkelingsproces, want we willen zoveel mogelijk feedback. We selecteerden deze testpersonen op basis van hun vereisten en hun niveau.

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten