Hoge voetbalschoenen voor kinderen Agility 500 grijs en oranje MG-zool

€1900

Onze teams ontwikkelden de hoge voetbalschoen Agility 500 MG voor gevorderde jonge voetballers die 2 tot 3 keer per week spelen (trainingen en wedstrijden).

Brede en comfortabele schoen, perfect voor kinderen die beter willen leren voetballen. De nieuwe, exclusieve MG-zool zorgt voor een optimale grip op kunstmatig terrein of droog gras.

Vraag & Antwoord
Kleur: Fluorood / Zilvergrijs
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Aantrekgemak

Sok van PU en elastaan. Binnenzool met demping aan hiel en voorvoet

Hechting

Ronde noppen en draaipunt om vlot van richting te veranderen.

Balcontrole

Bovenwerk in soepel en gewafeld materiaal.

Schuurbestendig

TPU-zool, bestand tegen het schuren van droog terrein, kunstmatig of natuurlijk.

TECHNISCHE INFORMATIE

EEN SCHOEN SPECIFIEK VOOR KINDEREN, ONTWIKKELD IN SAMENWERKING MET EEN PODOLOOG

Onze productontwikkelaars van KIPSTA voetballen zelf en weten heel goed dat kinderen geen miniatuurvolwassenen zijn. We ontwikkelen dus producten specifiek voor jonge voetballertjes en gaven de Agility 500 MG een nieuwe, brede pasvorm die beter aansluit op de bouw van kindervoeten. De hiel en de wreef zijn breder zodat de voet beter wordt ondersteund.

ALLES VOOR HET COMFORT EN WELZIJN VAN KINDEREN

Bij kinderen in de groei wordt het lichaam sterk belast, daarom hebben we de Agility 500 MG uitgerust met een voorgevormde binnenzool, met EVA-demping aan de hiel en voorvoet, die demping en ondersteuning biedt voor de hiel.
Daarnaast hebben onze ontwikkelaars binnenin extra schuimvulling voorzien om de hiel vast te zetten en het comfort te verhogen, door wrijving tegen te gaan.
De sok is van PU en elastaan, voor het comfort en om goed aan te sluiten.

EEN SCHOEN DIE JE MET EEN HAND AANTREKT OM ALS EERSTE OP HET VELD TE STAAN

We weten dat halfhoge voetbalschoenen soms lastig aan te trekken zijn voor kinderen. Daarom hebben we de sok van de Agility 500 MG MID gemaakt van een materiaal dat elastaan bevat, en is de instapopening wat ruimer. Zo trek je de schoenen vlot aan en uit. Achteraan is er bovendien nog een lusje voor je vinger.

EEN EXCLUSIEVE MG (MIX GROUND) ZOOL

Voetbalvelden evolueren, en daarom ontwikkelden we in samenwerking met een podoloog de Agility 500 MG. De exclusieve, gemengde zool is perfect geschikt voor kunstgrasvelden van de nieuwste generatie, maar evengoed voor droge terreinen in natuurgras.

ONTWIKKELD IN SAMENWERKING MET EEN PODOLOOG

Dankzij de zorg die onze podoloog heeft besteed aan de ontwikkeling van de MG-zool voor de Agility 500, konden we de schoen ronde, uitgeholde noppen geven en dus lichter maken. De zool heeft een draaipunt, om gemakkelijker van richting te wisselen en jonge voetballertjes zo alle grip te geven die ze nodig hebben.
De laatste nop op de buitenkant van de hiel is wat korter, om de schokken op te vangen wanneer je op de hiel landt. Op die manier rol je je voeten veel natuurlijker af.

EEN SCHOEN DIE LANG MEEGAAT

Het TPU-materiaal van de Agility 500 MG is perfect bestand tegen schurende velden en tegen het enthousiasme van jonge voetballertjes, het hele seizoen lang en in alle omstandigheden.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 100% Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester Zool van 100% Thermoplastisch polyurethaan

VOORRAADADVIES

Niet in je sporttas laten zitten. Bewaren in een droge, geventileerde ruimte. Laten drogen en dan afborstelen met een zachte borstel. Indien nodig schoonmaken met een doek

GEBRUIKSAANWIJZING

Mogen niet in de wasmachine.

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord