Voetbalschoenen voor kinderen Agility 500 MG laag grijs/marine droog terrein

€2000

Onze teams ontwikkelden de hoge voetbalschoenen Agility 500 MG voor gevorderde jonge voetballers die 2 tot 3 keer per week trainen en wedstrijden spelen.

Brede en comfortabele schoenen, perfect voor jonge voetballers die snel willen vorderen. De nieuwe, exclusieve MG-zool zorgt voor een optimale grip of kunstgrasvelden of terreinen met droog gras.

Vraag & Antwoord
Kleur: Zilvergrijs / Fluorood / Navyblauw
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Aantrekgemak

Aantrekgemak

Binnenzool met demping aan hiel en voorvoet. Schuim om de hiel te beschermen.

Hechting

Hechting

Ronde noppen en draaipunt om vlot van richting te veranderen.

Balcontrole

Balcontrole

Soepele, gewatteerde stof op de wreef.

Schuurbestendig

Schuurbestendig

De TPU-zool is goed bestand tegen het schuren van kunstgras of droog gras.

TECHNISCHE INFORMATIE

Pasvorm

Omdat we veel aandacht besteden naar de groei en de bouw van kindervoeten, hebben we de Agility 500 MG een nieuwe pasvorm gegeven, op maat van kinderen. De hiel en de wreef zijn breder en bieden meer ondersteuning.

Draagcomfort

Omdat we bijzondere aandacht besteden aan schoenen voor groeiende kinderen van wie het lichaam sterk wordt belast, hebben we de Agility 500 MG uitgerust met een voorgevormde binnenzool, met EVA-demping aan de hiel en voorvoet, die demping en ondersteuning biedt voor de hiel. Daarnaast hebben onze ontwikkelaars binnenin extra schuimvulling voorzien om de hiel vast te zetten en het comfort te verhogen, door wrijving tegen te gaan. Soepel, zacht bovenwerk.

Grip

Voetbalvelden evolueren, en daarom ontwikkelden we in samenwerking met een voetkundige de Agility 500 MG. De exclusieve gemengde zool is perfect geschikt voor kunstgrasvelden van de nieuwste generatie, maar ook voor droge grasterreinen.

Ontwikkeld in samenwerking met een podoloog

Op advies van de voetkundige met wie we de zool van de Agility 500 MG hebben ontworpen, hebben we gekozen voor holle en dus lichtere ronde noppen. De zool heeft een draaipunt, om gemakkelijker van richting te veranderen en voetballertjes zo alle grip te geven die ze nodig hebben. De laatste nop aan de buitenkant van de hiel is wat korter, om de schokken op te vangen wanneer je op de hiel landt. Dit bezorgt je een veel natuurlijkere voetafrol.

Slijtvastheid

Het TPU-materiaal van de Agility 500 MG is perfect bestand tegen schurende velden en tegen het enthousiasme van jonge voetballertjes, het hele seizoen lang en in alle omstandigheden.

Personalisatie

Wat is er beter dan unieke, gepersonaliseerde voetbalschoenen?
Laat je achternaam, voornaam of nummer op je schoenen aanbrengen en creëer je eigen unieke schoen.
Vraag ernaar in het atelier van je Decathlon-winkel.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 100% Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester Zool van 100% Thermoplastisch polyurethaan

VOORRAADADVIES

Niet in je sporttas laten zitten na gebruik. Bewaren in een droge, geventileerde ruimte.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet machinewasbaar.

Vergelijkbare producten

Vraag & Antwoord