Voetbalschoenen voor volwassenen Agility 500 MG droog terrein rood/oranje

€27.00 −7%
€2500
*From 26/7/2021 and during the legal sales period
8573481

Ons team van fervente voetballers ontwikkelde deze veelzijdige schoen Agility 500 MG om tot drie keer per week op droog terrein te spelen.

Zoek je een veelzijdige schoen om op hard terrein, gras of kunstgras te spelen? Met zijn Mix Ground-zool en dik bovenwerk is de Agility 500 erg comfortabel en veelzijdig.

Vraag & Antwoord
Kleur: Donker indigoblauw
Maat: maatwijzer
Tweedehands
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11
Media 12

PRODUCTVOORDELEN

Draagcomfort

Draagcomfort

Voorgevormde en comfortabele binnenzool, soepel en gewatteerd bovenwerk.

Hechting

Hechting

Mix Ground-zool om te spelen op elk soort droog terrein.

Schuurbestendig

Schuurbestendig

Dik bovenwerk in slijtvast en stevig TPU.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een zool ontwikkeld in samenwerking met een podoloog

De Mix Ground-zool werd ontwikkeld in samenwerking met een professionele sportpodoloog. De hoogte, de vorm en de positie van de noppen is speciaal bestudeerd om de speler een maximum aan veiligheid en comfort te bieden.
Waarom Mix Ground? Met de MG-zool kan je aan de slag op alle soorten droog terrein (lang en kort kunstgras, heel droog natuurgras).

Draagcomfort

We beseffen dat het comfort van een voetbalschoen erg belangrijk is, je wilt je immers volledig op je spel concentreren. Daarom hebben onze ontwerpteams de Agility 500 MG voorzien van een voorgevormde binnenzool met EVA-schuim aan de hiel en voorvoet, voor een betere demping en extra ondersteuning van de voet.
Bovendien hebben we een soepel, gewatteerd materiaal gebruikt op de voorkant van de voet.

Grip

We hebben erg veel aandacht besteed aan de zool, omdat we je een uitstekende grip willen bieden tijdens alle fases van de wedstrijd of de training op droog natuur- of kunstgras. Niets werd aan het toeval overgelaten: de schoenen zijn veelzijdig dankzij de ronde noppen en hebben een goede grip dankzij de doordachte plaatsing ervan.

Stevigheid

We weten maar al te goed dat de vele trainingen en wedstrijden, waarbij je schoenen over de grond schuren, zorgen voor snellere slijtage.
Daarom kozen onze ingenieurs voor een bovenwerk in synthetisch materiaal (PU), omdat dit zeer goed bestand is tegen de herhaalde belasting, het hele seizoen lang.
Voor de zool kozen we voor TPU omwille van zijn grote slijtvastheid, zelfs bij intensief voetballen.

Personalisatie

Omdat elke voetballer uniek is, dachten we dat je graag je Agility 500 MG-schoenen zou willen personaliseren. Daarom kun je desgewenst in het atelier van je winkel je naam laten flocken op de zijkant van je schoen. Meer info in het atelier van je Decathlon-winkel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 100% Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester Zool van 100% Thermoplastisch polyurethaan

VOORRAADADVIES

Laat je voetbalschoenen zoveel mogelijk aan de lucht drogen. Laat ze vooral niet nat in je sporttas zitten.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet machinewasbaar.

Goedgekeurd door

Het model Agility 500 MG werd ontworpen, ontwikkeld en getest door enthousiaste en veeleisende voetballers. Om zo veel mogelijk feedback te krijgen, organiseren we veel test met voetballers tijdens het hele ontwikkelingsproces. We selecteerden deze testpersonen op basis van hun vereisten en niveau.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Handwas

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Vraag & Antwoord