Voetbalschoenen voor volwassenen Agility 500 SG voor drassig terrein zwart/geel

€3000 −50%
€1500
*Van 1/8/2021 en zolang de voorraad strekt
8497285

Ons team, zelf fervente voetballers, ontwikkelde deze comfortabele schoen Agility 500 om tot drie keer per week op drassig terrein te spelen.

Op zoek naar schoenen om te spelen op drassig terrein? Wij ontwikkelden de schoen Agility 500 SG met een zool met schroefnoppen om je een uitmuntende grip te bieden.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11
Media 12
Media 13

PRODUCTVOORDELEN

Aantrekgemak

Aantrekgemak

Binnenzool met demping aan hiel en voorvoet. Soepel en gewatteerd bovenwerk.

Hechting

Hechting

Schroefnoppen in aluminium en nylon voor veel grip op drassig terrein.

Schuurbestendig

Schuurbestendig

TPU-zool, goed bestand tegen schurende ondergronden.

TECHNISCHE INFORMATIE

Draagcomfort

We beseffen dat het comfort van een voetbalschoen erg belangrijk is, je wilt je immers volledig op je spel concentreren. Daarom hebben onze ontwerpteams de Agility 500 FG voorzien van een voorgevormde binnenzool met EVA-demping aan de hiel en voorvoet, voor een betere demping en extra ondersteuning van de voet.
Bovendien hebben we een soepel, gewatteerd materiaal gebruikt op de voorkant van de voet.

Grip

We hebben extra aandacht besteed aan de zool voor een uitstekende grip in alle fases van de wedstrijd of training op drassig terrein. We kozen voor een zool in TPU omwille van de sterkte en hardheid van dit materiaal. Bovendien hebben de schroefnoppen in nylon een aluminium punt.

Slijtvastheid

We weten maar al te goed dat de vele trainingen en wedstrijden, waarbij je schoenen over de grond schuren, zorgen voor snellere slijtage.
Daarom kozen onze ingenieurs polyurethaan voor het bovenwerk van de schoen. Dit materiaal is erg goed bestand tegen de herhaalde belastingen het hele seizoen door.
Voor de zool kozen we voor TPU omwille van de grote duurzaamheid, zelfs bij intensief voetballen, om te beantwoorden aan de behoeften van halfgevorderde spelers.

Personalisatie

Omdat elke voetballer uniek is, dachten we dat je graag je Agility 500 FG-schoenen zou willen personaliseren. Daarom kun je desgewenst in het atelier van je winkel je naam laten flocken op de zijkant van je schoen. Meer info in het atelier van je Decathlon-winkel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 100% Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester Zool van 100% Thermoplastisch polyurethaan

VOORRAADADVIES

Laat de schoenen zo veel mogelijk aan de lucht drogen. Laat ze vooral niet nat in je sporttas zitten.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet machinewasbaar.

TESTS

Het model Agility 500 SG werd ontworpen, ontwikkeld en getest door enthousiaste en veeleisende voetballers. Om zo veel mogelijk feedback te krijgen, organiseren we veel test met voetballers tijdens het hele ontwikkelingsproces. We selecteerden deze testpersonen op basis van hun vereisten en niveau.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Handwas

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Vraag & Antwoord