Voetbalschoenen voor volwassenen Agility 900 HG voor hard terrein bordeaux

€2900

Ons team, zelf fervente voetballers, ontwikkelde deze halfhoge, comfortabele schoen om meer dan drie keer per week op hard terrein te spelen.

Op zoek naar allroundschoenen voor harde velden, kunstgras én turf? De eenvoudig aan te trekken binnenschoen van de Agility 900 MiD zorgt voor comfort, ondersteuning en balcontrole.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART / Bourgogne

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Aantrekgemak

Ontzettend comfortabel dankzij het mesh aan de binnenkant.

Balcontrole

Soepel materiaal aan de voorvoet voor meer precisie.

Schokdemping

De EVA-zool vangt schokken beter op.

Gemakkelijk aan en uit

Tweedelige sokconstructie met lusjes om makkelijk aan te trekken.

Hechting

Kleine multinoppen voor een goede afzet.

Positiebehoud product

Je voet blijft goed zitten dankzij de twee rijgriempjes aan elke kant.

Schuurbestendig

Beter bestand tegen slijtage dankzij de materialen van het bovenwerk en de zool.

AFBEELDINGEN

Voetbalschoenen voor volwassenen Agility 900 HG voor hard terrein bordeaux

TECHNISCHE INFORMATIE

Een halfhoge en eenvoudig aan te trekken schoen? Maak kennis met de Agility 900 MiD

Iedereen is het erover eens dat hoge voetbalschoenen comfortabeler zijn en ook meer stijl hebben. Maar ze aan- en uittrekken is vaak lastig. Hoe konden we dus een halfhoge schoen aanbieden die gemakkelijk aan te trekken is? Onze ontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen een exclusieve sokconstructie met twee overlappende delen voor meer comfort. Om je schoen gemakkelijk te kunnen openen en aantrekken, brachten we op de voor- en achterkant twee vingerlusjes aan.

Hard Ground, Firm Ground, Soft Ground? We leggen het even uit ...

De Agility 900 is verkrijgbaar in drie modellen: HG, SG en FG. Elke zool is geschikt voor een specifiek terrein:
- HG (Hard Ground) is voor kunstmatig of hard terrein: asfalt, turf, ... De zolen zijn van rubber en hebben veel kleine noppen.
- FG (Firm Ground) is voor droog terrein: de noppen in TPU bieden meer grip op het gras.
SG (Soft Ground) is voor zwaar terrein of losse grond. En nu zijn de metalen noppen aan de beurt: de befaamde aluminium schroefnoppen.

Wil je voelen hoe de Agility 900 MiD aan de voet zit?

Onze ontwikkelaars, zelf fervente voetballers, bieden je schoenen die het accent leggen op comfort, zodat je je volledig op het spel kunt concentreren:
De voorgevormde binnenzool met Poron-dempzones biedt meer schokdemping op de zones waar je mee afzet, de hiel en de voorvoet. En de naadloze sokconstructie beperkt schuren en dus hinder.
Kom ze passen en ervaar het zelf!

Meer ondersteuning voor meer mogelijkheden?

Voor een onberispelijke ondersteuning als je op het veld van richting verandert, kreeg de Agility 900 MiD vier bandjes met veterlussen over de volledige lengte van de schoen en acht platte veterogen met dubbele perforatie. Het resultaat? Zodra de schoenen aangetrokken en vastgeregen zijn, garandeert dit systeem je een optimale ondersteuning in elke spelfase!

Grip, baltoets, techniek. Is dat iets voor jou?

Voor maximaal balgevoel en veel controle hebben we gekozen voor een soepel en duurzaam synthetisch materiaal.
We hebben extra aandacht besteed aan de zool om je in alle spelfases op hard terrein of kunstgras een goede grip te bezorgen: de rubberen, ronde noppen van de EVA-zool geven je veel grip bij richtingsveranderingen en halve draaien, zodat je speelstijl veelzijdiger wordt.

Wat uitleg van ons team voetbalfanaten

Ons ontwerpteam is gevestigd in Noord-Frankrijk en test dagelijks de schoenen op de terreinen van het Kipstadium. Wij geven je enkele tips mee:
"In het algemeen heb je minstens 2 paar schoenen nodig: en paar voor droog terrein of kunstgras en een ander paar met schroefnoppen voor drassig terrein. Het voordeel van een model dat verkrijgbaar is met verschillende zolen is dat je niet aan de schoenen hoeft te wennen wanneer je van noppen verandert volgens het terrein."

Schokdemping?

Asfalt, turf, kunstgras, ... We beseffen maar al te goed dat je niet altijd op zacht terrein kunt spelen. Daarom werkten onze ingenieurs de hiel van de Agility 900 af met inserts in EVA om je meer grip te geven en schokken beter op te vangen.

Personalisatie

Elke voetballer is uniek. Daarom kun je je naam, voornaam of iets anders op je schoenen laten zetten in het atelier van je winkel. En als het allemaal nog wat stijlvoller mag, moet je zeker de bijhorende kledingcollectie voor onze Agility 900 MiD eens checken!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Binnenkant van 100% Polyester Buitenkant van 100% Polyurethaan Zool van 60% Rubber, 40% EVA

VOORRAADADVIES

Hoe zorg je ervoor dat je schoenen langer meegaan? Laat ze zoveel mogelijk aan de lucht drogen. Laat ze vooral niet nat in je sporttas zitten!

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet machinewasbaar.

TESTS

Het model Agility 900 MiD werd ontwikkeld, getest en gedragen door verschillende spelers uit de eerste en tweede voetbalklasse in Frankrijk. Zij beantwoorden dus perfect aan het gebruik door "experten" en aan de verwachtingen van de meest veeleisende voetballers.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten