Snorkelmasker voor kinderen Easybreath Street art XS (6-10 jaar)

€2500
€3500 -28%
Vanaf 1/7/2024 en zolang de voorraad strekt

10% extra korting op dit product in je winkelwagen bij het gebruik van volgende promocode:

Ref. : 8732693

De Easybreath, het eerste volgelaats-snorkelmasker ooit, is er nu ook voor kinderen van 6 tot 10 jaar, zodat ook zij onder water zien en ademen zoals aan land!

Een snorkelmasker op maat van kinderen, een panoramisch zicht en natuurlijk ademen door neus en mond, om de onderwaterwereld nog toegankelijker te maken.

Kleur: Blauw / Oranje / Turquoise

XS

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf 59€
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Gebruiksgemak

Volgelaatsmasker om natuurlijk te ademen door mond en/of neus.

Anti-condens

Exclusief concept dat de lucht laat circuleren om beslaan te vermijden.

Gezichtsveld

Panoramisch gezichtsveld, 180°-effect.

Waterdichtheid

'Dry-top-release'-snorkel: er komt geen water in en de vlotter blokkeert niet

Technische informatie

Controleer voor elk gebruik je Easybreath, vooral die van je kind:

- Neem de snorkel in je hand en verplaats hem van links naar rechts. Het balletje moet soepel en ongehinderd meebewegen.
- Controleer of de dichting aanwezig is, in goede staat is en er goed op zit.
- Ga na of alle ventielen aanwezig zijn, niet vervormd zijn en goed tegen hun basis aangedrukt zijn.
- Controleer of er geen gebreken zijn in de montage van de mantel op het frame en het glas.
- Gebruik het snorkelmasker nooit zonder de snorkel.

Wat te doen als het masker beslaat?

Als het masker binnenin beslaat, raden we aan de 4 stappen hierboven te doorlopen, je Easybreath-masker opnieuw en juist op te zetten en na te gaan of de maat wel de juiste is voor jouw gezicht. Als het probleem zich blijft voordoen, gebruik je het masker niet langer en ga je ermee naar een Decathlon-winkel in je buurt.

Veilig snorkelen

Snorkelen is een eenvoudige en leuke activiteit voor het hele gezin! Zwemmen en tegelijk door een snorkel ademen kan meer energie vergen dan gewoon zwemmen. Voel je je vermoeid, krijg je onvoldoende lucht of voel je je duizelig, zet je snorkelmasker dan af en ga uit het water.
Gebruik dit product niet als je een hart- of longaandoening hebt (longontsteking, keelontsteking, astma, hoge bloeddruk, hartziekte enz.). Raadpleeg bij twijfel je arts.

Wat is de Easybreath?

De Easybreath voor kinderen is een volgelaats snorkelmasker uitgevonden door Decathlon.
Met zijn panoramisch zicht van 180°, het antifog-systeem en het grote opzetgemak is de Easybreath van Subea perfect voor kinderen van 6 tot 10 jaar die graag het leven onder water ontdekken.
Het masker heeft ook onze nieuwste innovatie, de 'dry-top-release', die ervoor zorgt dat de ademhaling nooit wordt afgesloten, ook niet wanneer er een golf passeert of wanneer je je hoofd weer boven water steekt.

Hoe werkt de Easybreath?

De ingeademde verse lucht komt eerst tegen het glas voordat hij naar neus of mond gaat. De constante aanvoer van verse lucht verhindert beslaan.
De uitgeademde, vochtige en CO2-houdende lucht wordt afgevoerd via kanaaltjes in de rand van het masker en zo naar de snorkel. Op die manier wordt de lucht voortdurend ververst. Inkomende en uitgaande lucht blijven gescheiden zodat je alleen verse en geen vervuilde lucht inademt.

Kan je duiken met de Easybreath voor kinderen?

Het Decathlon-snorkelmasker voor kinderen is niet geschikt voor duiken. Het luchtvolume dat wordt vastgehouden in de Easybreath is veel groter dan in een gewone duikbril. Vanaf 1 m diepte wordt de druk van het masker op het gezicht erg onaangenaam. Bovendien moet je klaren bij vrijduiken. Met de Easybreath is dat echter onmogelijk omdat je niet bij je neus kunt.

Waarom kiezen voor een Easybreath in plaats van een gewone set met duikbril en snorkel?

Door het specifieke ontwerp is het Easybreath-snorkelmasker van Decathlon perfect voor kinderen die het onderwaterleven willen ontdekken vanaf het wateroppervlak.
Een volgelaatsmasker is de beste keuze als je kind vooral veel ademcomfort en een groot gezichtsveld wil.

Hoe werkt het dry-top-systeem dat binnenstromend water tegenhoudt?

Het masker is voorzien van Dry-top-technologie. Dit systeem werd ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes aan het oppervlak, bij onderdompeling of wanneer je je hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat om de ingang af te sluiten. Als dat gebeurt, haal je de snorkel uit het water en blaas je in het masker om de vlotter te laten zakken.

Welke maat Easybreath kiezen?

De Easybreath voor kinderen is geschikt voor kinderen tussen 6 en 10 jaar en verkrijgbaar in één maat: XS.
Dit volgelaatsmasker is er ook voor kinderen ouder dan 10 jaar en volwassenen, en dat in 2 maten zodat er een passend masker is voor 90% van de gezichten.
Voor kinderen vanaf 10 jaar en kleine gezichten is er maat S/M, voor grote gezichten maat M/L.

Kan ik het snorkelmasker Easybreath repareren wanneer het stuk is?

Ja, geniet langer van je Easybreath-snorkelmasker van Subea! Voor reparatie kan je terecht in het atelier van je DECATHLON-winkel. Losse onderdelen zijn ook online verkrijgbaar: Referenties van de onderdelen: band - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8559605, witte beschermkap - 8590394.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath?

Opgelet voor zand! Vermijd contact met zand, dat kan krassen maken in het glas van het masker. Wanneer er zand op zit, mag je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel door de openingen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel.

Afmetingen van het gedemonteerde masker

Hoogte: 23 cm.
Breedte: 15 cm.
Dikte: 11 cm.

Garantie

Onderdelen verkrijgbaar gedurende: 2 jaar.

Overige informatie

Samenstelling

Rok 100% Siliconen Frame voor skiën 100% Polypropyleen Buis voor duiken 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-Butadieen-Syreen Lens voor duiken 100% Polycarbonaat

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen licht.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar, vrijduiken, intensief zwemmen

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

Manual

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

Afbeeldingen

Snorkelmasker voor kinderen Easybreath Street art XS (6-10 jaar)
Snorkelmasker voor kinderen Easybreath Street art XS (6-10 jaar)
Snorkelmasker voor kinderen Easybreath Street art XS (6-10 jaar)

Video

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord