Volleybalschoenen voor heren V500 wit/geel/grijs

€4000 −20%
€3200
*Van 1/8/2021 en zolang de voorraad strekt
8548626

We hebben deze schoenen ontwikkeld met gevorderde volleybalspelers in ons achterhoofd. Ze staan je bij in je mooiste acties op het veld.

Onze ingenieurs en ontwikkelaars, zelf fervente volleyballers, hebben deze schoenen ontworpen. Ideaal voor spelers die graag lichte en slipvaste schoenen met goede demping dragen!

Vraag & Antwoord
Kleur: Sneeuwwit / Fluo limoengroen / Zilvergrijs
Maat: maatwijzer
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7

PRODUCTVOORDELEN

Schokdemping

Schokdemping

DIAPAD 3-technologie als hulpmiddel bij het springen tijdens volleybal.

Ademend vermogen

Ademend vermogen

Bovenwerk in mesh voor een betere verluchting en een lichtere schoen.

Grip

Grip

Non-marking zool in natuurrubber, ideaal voor sportzalen.

Afzet

Afzet

In'up-insert vooraan in de zool voor meer dynamiek.

TECHNISCHE INFORMATIE

Je merkt het: we leggen de voeten van onze volleybalspelers zowel voor- als achteraan in de watten.

Deze schoen verdient je aandacht, hij is anders dan andere. Dat hoor je natuurlijk wel vaker, dus wij willen het je graag bewijzen. Onze ingenieurs hebben je gadegeslagen op het veld, ze weten hoezeer je bij volleybal nood hebt aan een dynamische en vooral lichte schoen. Vooraan zorgt de IN'UP-technologie, die onder je voeten is verwerkt, voor meer veerkracht. Achteraan biedt de DIAPAD een goede demping bij je mooiste sprongen!

Wees niet bang om te springen bij volleybal!

Wist je dit? Men heeft ontdekt dat een speler of speelster in een match van 4 sets gemiddeld tot 470 keer springt, dat zijn 13.600 sprongen in een normaal speelseizoen. Dat zijn er dus heel wat! Rekening houdend met dit criterium, hebben we bewust een lichte schoen ontworpen. Er gaat niets boven een lichte schoen om je mooiste aanvallende en verdedigende volleybalsprongen in het komende seizoen te begeleiden!

Het belang van een goede binnenzool

Wat is een goede binnenzool? Om je meer schokdemping te bieden, hebben we ervoor geopteerd om de binnenzool van je volleybalschoen te vervaardigen uit PU-schuim. Die zool zorgt voor draagcomfort en extra schokdemping.

Producttests

Ons team van productontwikkelaars is voortdurend op zoek naar manieren om jouw comfort te verbeteren. We willen producten ontwikkelen die voldoen aan de noden van elke gebruiker en elke beperking wegnemen.
Vervolgens testen we de producten in de praktijk, we zijn er immers van overtuigd dat onze producten gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Zool van 70% EVA, 30% Natuurlijk rubber - latex Buitenkant van 85% Polyester, 15% Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Berg je volleybalschoenen op in een droge en goed verluchte ruimte.

AFBEELDINGEN

Volleybalschoenen voor heren V500 wit/geel/grijs
Volleybalschoenen voor heren V500 wit/geel/grijs
Volleybalschoenen voor heren V500 wit/geel/grijs

Vraag & Antwoord