Vriesdroogmaaltijd rundsvlees met puree 120 g

€600
€4286/kg
8586546

Ons team van fervente trekkers heeft deze maaltijd bedacht voor fysieke inspanningen (trekkings). Veel energie, weinig gewicht: 140 g.

445 kcal energie in 100 g (bereid gewicht 140 g). Gewicht bereid: 510 g.

Vraag & Antwoord
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2

PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Snel (5/8 minuten) en gemakkelijk te bereiden dankzij de maatstreepjes binnenin

Energiewaarde

Energiewaarde

445 kcal per 100 g gedehydrateerd en 534 kcal per 510 g gerehydrateerd product

Transportgemak

Transportgemak

Hersluitbaar zakje. Afmeting 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Totaalgewicht 140 g.

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruiksadvies

Open het zakje en breng de twee uiteinden bij elkaar tot ze elkaar raken, zodat de bodem goed open is zoals een diep bord.
Giet er 400 ml kokend water bij (tot streepje 8) en roer goed om met een lepel. Schuif de sluitstrip dicht. Schud het zakje geregeld tijdens de bereiding. Wacht 5 tot 8 minuten om te openen, roer dan nog eens ... en klaar.

Gebruiksadvies (vervolg)

Je kunt de bovenste helft van het zakje eraf scheuren zodat je eruit kunt eten als uit een kom.
Opgelet, hoe warmer het water, hoe beter de bereiding. Als het water niet kokend was, wacht je beter een paar minuten extra voor je de maaltijd opeet.

Vriesdrogen en dehydrateren?

Deze twee methodes zijn geïnspireerd op de natuur. Ze onttrekken het water uit de voedingsmiddelen om ze langer te bewaren. Dat gebeurt door ze koud of warm te drogen.
Vriesdrogen onttrekt het water uit het voedingsmiddel waardoor het van een vaste stof (ijs) overgaat naar een gas.
Deze zeer oude methode wordt gebruikt door bevolkingsgroepen in de hoogvlaktes van Zuid-Amerika.
Dehydrateren is het drogen van voedingsmiddelen op hoge temperatuur. Het water in de voedingsmiddelen verdampt.

Hoe worden de maaltijden bereid?

Bij Forclaz willen we je steeds meer 100% gevriesdroogde producten bieden.
Vriesdrogen droogt voedingsmiddelen op lage temperatuur. Hierdoor blijft de voedingswaarde en de smaak van de voedingsmiddelen beter bewaard en worden bewaar- en toevoegingsmiddelen verwijderd. Hierdoor kun je gerechten met een haast smaak zoals thuis bereiden!
Vriesdrogen is niet noodzakelijk voor droge voedingsmiddelen (rijst, pasta, couscous, enz.) die je al lang kunt bewaren.

De pluspunten van dit rundsvlees met puree:

Omdat we de gezondheid en het welzijn van onze sporters hoog in het vaandel dragen, hebben we deze maaltijd in 2020 verbeterd op basis van jullie input: ze bevat nu minder zout.
De tomme en het vlees zijn van Franse oorsprong en gevriesdroogd. Het vlees is bereid. We hebben eveneens gekozen voor aardappelvlokken van Franse oorsprong, zonder emulgator!
Dankzij al die verbeteringen hebben we het label 'Origine France Garantie' in de wacht gesleept.
Deze maaltijd is vervaardigd in Frankrijk.

Gewicht en afmetingen

Gewicht bereid: 510 gram
Droog gewicht: 120 gram
Afmetingen: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
Totaal gewicht: 140 gram met zakje

Verpakt onder beschermende atmosfeer. Volledig te consumeren na opening.

Voedingsmiddelen blijven niet voor eeuwig vers. Na verloop van tijd vermindert de kwaliteit en bederven ze. Om het bedervingsproces tegen te gaan en onze gerechten zo lang mogelijk vers te houden, doen er we voor het afsluiten van de verpakking een voedingsgas (stikstof E941) bij. Stikstof is een inert en reukloos gas dat de oxidatie tegengaat door vochtdeeltjes te verwijderen.

Voedingswaarde

Voedingswaarden: per 100 g | per portie (120 g)
Energiewaarden: 1869 kJ - 445 kcal | 2243 kJ - 534 kcal
Vetten: 18 g | 22 g
waarvan verzadigde vetzuren: 11 g | 13 g
Koolhydraten: 44 g | 53 g
waarvan suikers: 12 g | 14 g
Eiwitten: 25 g | 30 g
Zout: 2,7 g | 3,2 g

Gewicht

0.14 kg
Totaalgewicht

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Vriesdroogmaaltijd met aardappelpuree en rundsvlees. Oorsprong: Frankrijk. Ingrediënten: aardappelvlokken 40%, volle MELK 33%, bereid gevriesdroogd rundsvlees 15% (rund, keukenzout, Provençaalse kruiden, peper), gevriesdroogde KAAS 9,2%, keukenzout, peterselie 0,4%, nootmuskaat. Rundsvlees van Franse oorsprong. Gevriesdroogd vlees. Kan sporen bevatten van: ARACHIDE, SCHAALDIEREN, EI, VIS, SOJA, SELDERIJ, SULFIETEN, WEEKDIEREN, NOTEN, MOSTERD, GLUTEN, SESAM.

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.

TESTS

Al onze voedingsproducten worden in elke fase van hun ontwikkeling getest door onze teams en door consumenten zodat ze zo goed mogelijk aan de behoeften voldoen. Deze vriesdroogmaaltijd werd goedgekeurd door een voedingsspecialiste en door een panel van testers.

Goedgekeurd door

Het volledige team kon deze lekkere runds-pureeschotel testen gedurende de hele ontwikkeling en tijdens hun regelmatige tochten rond de Mont Blanc (waar de hoofdzetel ligt van Forclaz, het trekkingmerk van Decathlon). Deze maaltijd werd getest en goedgekeurd in echte omstandigheden. Ons team van testers probeerde ze uit tijdens twee trekkings, eentje van 2 weken op de Canarische Eilanden, en eentje van 3 weken over de GR10.

AFBEELDINGEN

Vriesdroogmaaltijd rundsvlees met puree 120 g
Vriesdroogmaaltijd rundsvlees met puree 120 g
Vriesdroogmaaltijd rundsvlees met puree 120 g
Vriesdroogmaaltijd rundsvlees met puree 120 g
Vriesdroogmaaltijd rundsvlees met puree 120 g

VIDEO

Vraag & Antwoord