PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Snel (5/8 minuten) en gemakkelijk te bereiden dankzij de maatstreepjes binnenin

Energiewaarde

411 Kcal, voor 100 g gedehydrateerd en 570 g gerehydrateerd product.

Transportgemak

Hersluitbaar zakje. Afmeting 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Totaalgewicht 140 g.

AFBEELDINGEN

Vriesdroogmaaltijd rundsvlees met puree 120 g
Vriesdroogmaaltijd rundsvlees met puree 120 g
Vriesdroogmaaltijd rundsvlees met puree 120 g
Vriesdroogmaaltijd rundsvlees met puree 120 g
Vriesdroogmaaltijd rundsvlees met puree 120 g

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruikstips

Maak het zakje open door de twee uiteinden goed bij elkaar te brengen tot ze elkaar raken, zodat het zakje helemaal open is, zoals een diep bord.
Voeg 450 ml warm of heet water toe (tot niveau 8) en meng met een lepel. Schuif de sluitstrip dicht. Schud het zakje geregeld tijdens de bereiding. Wacht 5 tot 8 minuten, roer nog eens ... en klaar.

Gebruikstips (vervolg)

Je kunt de bovenste helft van het zakje eraf scheuren zodat je eruit kunt eten als uit een kom.
Opgelet, hoe warmer het water, hoe beter de bereiding. Als het water niet kokend was, wacht je beter een paar minuten extra voor je de maaltijd opeet.

Jouw mening telt!

Omdat we de gezondheid en het welzijn van onze sporters enorm hoog in het vaandel dragen, hebben we deze maaltijd wat aangepast op basis van jullie input en reacties. Het nieuwe recept bevat dan ook wat minder zout.
Nieuw recept:
Zout: 100 g | 120 g -> 3,3 g | 4,0 g
Oud recept:
Zout: 100 g | 130 g -> 4,0 g | 5,2 g

Drogen of vriesdrogen?

De meeste van onze voedingswaren zijn gevriesdroogd (met uitzondering van kruiden, rijst en pasta). Dit gaat via een proces van sublimeren (een vaste stof gaat direct over naar gasvormige toestand). Hierdoor behouden de ingrediënten hun volledige voedingswaarde (in tegenstelling tot andere varianten van drogen). En, heel belangrijk, de smaak van de voedingswaren blijft volledig behouden en het gebruik van bewaarmiddelen kan worden beperkt.

Hoe worden de maaltijden bereid?

Ons assortiment vriesdroogmaaltijde is vervaardigd in Frankrijk.
Het rundsvlees (van Franse oorsprong) wordt gedurende 45 minuten tot 1 uur gegaard op lage temperatuur (ongeveer 70°C) en daarna gevriesdroogd. De andere ingrediënten (pasta, aardappelen, ...) worden apart gevriesdroogd.
Daarna worden alle ingrediënten samengevoegd, met de specerijen en kruiden, volgens het recept. Tot slot worden ze in individuele kraftzakjes verpakt.

Gewicht en afmetingen

Gerehydrateerd gewicht: 570 gram
Droog gewicht: 120 gram
Afmetingen: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
Totaal gewicht: 140 gram met zakje

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.

TESTS

Al onze voedingsproducten worden in elke fase van hun ontwikkeling getest door onze teams en door consumenten zodat ze zo goed mogelijk aan de behoeften voldoen.

Goedgekeurd door

Het volledige team kon deze lekkere runds-pureeschotel testen gedurende de hele ontwikkeling en tijdens hun regelmatige tochten rond de Mont Blanc (waar de hoofdzetel ligt van Forclaz, het trekkingmerk van Decathlon). Deze gedehydrateerde maaltijd werd goedgekeurd door een voedingsspecialiste en door een panel van testers.

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten