PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Snel (5/8 minuten) en gemakkelijk te bereiden dankzij de maatstreepjes binnenin.

Energiewaarde

400 kcal voor 100 g gevriesdroogd en 390 g bereid.

Transportgemak

Hersluitbaar zakje. Afmeting 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Totaalgewicht 140 g.

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruikstips

Maak het zakje open door de twee uiteinden goed bij elkaar te brengen tot ze elkaar raken, zodat het zakje helemaal open is, zoals een diep bord.
Giet 270 ml warm of kokend water bij (tot markering 6) en roer goed om met een lepel, sluit de zipper. Schud het zakje geregeld tijdens de bereiding. Wacht 5 tot 8 minuten, roer nog eens ... en klaar.

Gebruikstips (vervolg)

Je kunt de bovenste helft van het zakje eraf scheuren zodat je eruit kunt eten als uit een kom.
Opgelet, hoe warmer het water, hoe beter de bereiding. Als het water niet kokend was, wacht je beter een paar minuten extra voor je de maaltijd opeet.

Jouw mening telt!

Omdat wij de gezondheid en het welzijn van onze sporters belangrijk vinden, hebben wij deze maaltijd verbeterd na opmerkingen van klanten. Omwille van de vele opmerkingen hebben wij een nieuw recept uitgewerkt met minder zout.
Nieuw recept:
Zout: 100 g | 120 g -> 2,6 g | 3,1 g
Vorig recept:
Zout: 100 g | 120 g -> 3,3 g | 3,9 g

Drogen of vriesdrogen?

De meeste van onze voedingswaren zijn gevriesdroogd (met uitzondering van kruiden, rijst en pasta). Dit gaat via een proces van sublimeren (een vaste stof gaat direct over naar gasvormige toestand). Hierdoor behouden de ingrediënten hun volledige voedingswaarde (in tegenstelling tot andere varianten van drogen). En, heel belangrijk, de smaak van de voedingswaren blijft volledig behouden en het gebruik van bewaarmiddelen kan worden beperkt.

Hoe worden de maaltijden bereid?

Ons assortiment vriesdroogmaaltijde is vervaardigd in Frankrijk.
Het rundsvlees (van Franse oorsprong) wordt gedurende 45 minuten tot 1 uur gegaard op lage temperatuur (ongeveer 70°C) en daarna gevriesdroogd. De andere ingrediënten worden apart gevriesdroogd.
Daarna worden alle ingrediënten samengevoegd, met de specerijen en kruiden, volgens het recept. Tot slot worden ze in individuele kraftzakjes verpakt.

Gewicht en afmetingen

Gewicht bereid: 390 g
Drooggewicht: 120 g
Afmeting: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
Totaalgewicht: 140 g met zakje

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.

TESTS

Al onze voedingsproducten worden in elke fase van hun ontwikkeling getest door onze teams en door consumenten zodat ze zo goed mogelijk aan de behoeften voldoen.

Goedgekeurd door

Het volledige ontwerpteam kreeg de kans om deze pasta bolognese te testen tijdens hun vele tochten in het massief van de Mont Blanc, want dit is immers de regio waar de kantoren liggen van Forclaz, het trekkingmerk van Decathlon. Onze vriesdroogmaaltijd is goedgekeurd door een diëtiste en een panel van testpersonen.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord