Waadpak voor de jacht 500 moerascamouflage

€8000
8494137

Onze ingenieurs, designers en modellenmakers ontwikkelden dit waterdichte waadpak voor de jager op waterwild die droog zijn lokvogels wil installeren.

Dit waadpak is onmisbaar om je lokkers te installeren zonder nat te worden, om een moerassig of overstroomd stuk grond over te steken of om deels in het water te staan en toch gecamoufleerd te zijn.

Vraag & Antwoord
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Camouflage

Camouflage

Realistische 3D-moerasprint in hoge definitie en met diepte-effect.

Schuurbestendig

Schuurbestendig

Blijf langdurig droog dankzij de verstevigingen in textiel (300 denier).

Perforatiebestendig

Perforatiebestendig

Heel stevige hoofdstof zodat je zonder risico je lokkers kan blijven uitzetten.

zakken

zakken

Berg je jachtvergunning en autosleutels veilig op in de waterdichte zak.

Verdeling van opbergvakken

Verdeling van opbergvakken

De zak in het midden houdt je munitie en patronen droog en veilig.

Bewegingsvrijheid

Bewegingsvrijheid

Veel ruimte onder de armen zodat je je kan concentreren op de jacht.

Instelbaar

Instelbaar

Verstelbare schouderbanden om ongehinderd te schieten en te lopen.

Aantrekgemak

Aantrekgemak

Comfortabel voor de voeten dankzij de binnenzolen in de laarzen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Verstevigd op strategische plaatsen: een extra bescherming

Wanneer je midden in een waterplas staat, druk doende om je lokkers te installeren, wil je kunnen vertrouwen op je uitrusting. Daarom is ons waadpak verstevigd met ripstop polyester van 300 denier, zodat het bestand is tegen scheuren en slijtage. Die verstevigingen brachten we aan op alle plaatsen die het zwaar te verduren krijgen bij het plaatsen van lokvogels of tijdens de eigenlijke jacht, om te garanderen dat het pak perfect aan zijn doel beantwoordt en ook lang meegaat.

Nooit meer natte voeten! Lees hoe dit waterdichte waadpak het risico op lekken beperkt

Niets zo erg voor een eendenjager als een waadpak dat lekt: de hele dag nat rondlopen is vreselijk, al helemaal omdat de hele omgeving vochtig is. Daarom maakten we dit waadpak van uiterst sterke thermoplastische kunststof. Het voordeel? Het risico op gaatjes is tot een absoluut minimum beperkt. Merk ook op dat dit materiaal vrij soepel is, zodat je tijdens de jacht op waterwild ongehinderd kan gaan zitten, knielen en lopen.

Waterdichte zak in het midden: een groot voordeel voor wie jaagt in vochtig gebied!

Een van de grootste troeven van onze waadpakken is ongetwijfeld dat ze vooraan in het midden voorzien zijn van een zak met klittenbandsluiting. In die zak een patronenhouder voor 8 Magnum (76 mm) of Super Magnum (89 mm) patronen zodat je er snel en gemakkelijk bij kan. Bovendien heeft het pak ook een volledig waterdichte zak met rits, handig voor je smartphone of documenten (jachtvergunning e.d.).

Hoe vergemakkelijkt dit waadpak het schieten en biedt het je een zekere bewegingsvrijheid?

Om optimaal aan te passen en ook om niet te hinderen bij het schieten, zijn onze waadpakken voorzien van verstelbare, vaste schouderbanden. Zo stoot je niet met de kolf van je geweer tegen een of ander sluitsysteem (met het risico dat je schot mist als je je geweer schoudert). Merk op dat de aansluitende snit en de, eveneens verstelbare, plooien onder de armen bedoeld zijn om je meer bewegingsvrijheid te bieden als je door de modder en/of in het water loopt.

EEN WAADPAK MET EEN VEELZIJDIGE CAMOUFLAGEPRINT VOOR VERSCHILLENDE BIOTOPEN EN GEOGRAFISCHE GEBIEDEN

Dit waadpak is ontwikkeld voor wie op waterwild jaagt, en is voorzien van de exclusieve moerasprint van SOLOGNAC om minder goed zichtbaar te zijn voor eenden, ganzen, talingen ... Dankzij de bijzonder realistische print van verschillende planten (biezen, grassen, riet), een uitgesproken 3D-effect en een achtergrond met lichte en donkere tinten, biedt dit waadpak een goede camouflage in elke biotoop en het hele seizoen door.

Beschikbaar in verschillende maten om te beantwoorden aan de behoeften van elke gebruiker, ongeacht de jachttechniek

Onze waadpakken, die specifiek ontwikkeld zijn voor de jacht op waterwild vanuit een (drijvende) schuilhut, zijn verkrijgbaar in dubbele maten: 40/41 (gewicht 3,01 kg), 42/43 (gewicht 3,3 kg), 44/45 (gewicht 3,4 kg) en 46/47 (gewicht 3,77 kg). We hebben ze zo ontworpen dat je ze gemakkelijk kan aantrekken over een broek, als "tweede laag". Tot slot vermelden we dat de binnenzolen 5 mm dik zijn, voor een maximaal comfort bij het lopen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 60% PVC (Polyvinylchloride), 40% Polyester Buitenkant van 100% PVC (Polyvinylchloride) Zool van 100% PVC (Polyvinylchloride) Voering 100% Polyester Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en donkere plaats. Ondersteboven ophangen om te laten drogen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van warmtebronnen.

TESTS

Dit waadpak werd getest door onze eigen ambassadeurs en testers, gedurende een hele reeks jachtpartijen op waterwild in Noord-Frankrijk, de Gironde en de Camargue.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Handwas

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Waadpak voor de jacht 500 moerascamouflage
Waadpak voor de jacht 500 moerascamouflage
Waadpak voor de jacht 500 moerascamouflage
Waadpak voor de jacht 500 moerascamouflage

VIDEO

Vraag & Antwoord