Soortgelijke producten
Wandel T-shirt MH550 blauw kinderen 7-15 jaar
Wandel T-shirt MH550 blauw kinderen 7-15 jaar
Wandel T-shirt MH550 blauw kinderen 7-15 jaar
Wandel T-shirt MH550 blauw kinderen 7-15 jaar
Wandel T-shirt MH550 blauw kinderen 7-15 jaar
Wandel T-shirt MH550 blauw kinderen 7-15 jaar

Wandel T-shirt MH550 blauw kinderen 7-15 jaar

€1000

Onze ontwikkelaars, zelf ouders van jonge hikertjes, ontwierpen het T-shirt MH550 voor wandelingen in alle weer, over technische paden.

Dit vederlichte en ademende T-shirt is de perfecte metgezel voor alle sportieve wandeltochten van je kind.

Vraag & Antwoord
Kleur: Nacht indigoblauw / Navyblauw
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Gewicht

Weegt slechts 120 g in maat 10 -11 jaar

Ademend vermogen

Snel droog dankzij het polyester.

Ventilatie

Stof met microperforaties op de rug en onder de armen

Technische informatie

STEVIGE STOFFEN

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleecestof niet gaat pluizen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurbehoud: de kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Slijtagetest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

DROOGSNELHEID

Aan de hand van een gestandaardiseerd protocol wordt gemeten hoe snel de stof droogt nadat ze nat werd gemaakt.

ECODYE-VERFMETHODE

Het verven van textiel belast enorm het milieu, door de grote hoeveelheid water die ervoor nodig is.
Door te verven zonder water, verkleinen we de milieu-impact aanzienlijk (lager waterverbruik en dus ook minder afvalwater).

ONZE MILIEU-AANPAK

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.

Voor dit T-shirt maken we gebruik van het ECODYE-verfprocedé. Op die manier kunnen we de CO2-impact met 50% terugdringen in vergelijking met het oude model.

Maar het kan nog beter, daarom blijven we ons inspannen om te verzekeren dat dit T-shirt op een dag volledig 'ecodesigned' is.

WAAR KOMEN ONZE T-SHIRTS VANDAAN?

Dit T-shirt werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Vietnam.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze T-shirts en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

DE ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN IN ONZE PRODUCTIEATELIERS

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Inzetstuk 84% Polyester, 16% Elastaan

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren..

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Wandel T-shirt MH550 blauw kinderen 7-15 jaar
Wandel T-shirt MH550 blauw kinderen 7-15 jaar
Wandel T-shirt MH550 blauw kinderen 7-15 jaar

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord