Wandel T-shirt voor dames NH500

€1200

8732028

Onze ontwikkelaars, zelf fervente wandelaars, ontwierpen dit T-shirt voor wie regelmatig wandelt door velden, in het bos of langs de kust.

Dit T-shirt is ideaal bij warm weer dankzij de ruime snit en het luchtige jacquard op de rug.

Kleur:

WIT / BEIGE

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Gebruikerscomfort

Licht, soepel en heel zacht op de huid dankzij Lyocell en katoen.

Sneldrogend

Luchtig jacquard op de rug.

Anatomisch ontwerp

Los model en langer rugpand | Verkrijgbaar in 7 maten: van XS tot 3XL

Lichtgewicht

Gewicht van het T-shirt: 130 g in maat M

Technische informatie

Verkrijgbaar van maat XS tot 3XL

Onze prioriteit? Ervoor zorgen dat onze wandelkleding geschikt is voor ieder figuurtype! Zodat iedereen die dat wil in alle comfort van het wandelen kan genieten. Daarom is dit T-shirt verkrijgbaar van maat XS tot 3XL.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 36% Lyocell, 35% Polyethyleentereftalaat (PET), 29% Katoen Inzetstuk 39% Polyethyleentereftalaat (PET), 31% Lyocell, 30% Katoen

VOORRAADADVIES

Je bewaart dit T-shirt best opgevouwen op een droge plek.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute Savoie. Door die locatie kunnen we onze producten testen en op de proef stellen in de natuur.
Dit wandel-T-shirt werd onderworpen aan slijtagetests. Voordat we de stof selecteren, onderwerpen we diverse stoffen aan laboratoriumtests in ons Decathlon Sportslab; daarna wordt het afgewerkte T-shirt gedragen met een zware rugzak, gedurende 10 uur actief wandelen.

Goedgekeurd door

Dit T-shirt werd getest en goedgekeurd in april 2019, door een groep wandelaarsters tijdens een dagtocht langs bos- en kustpaden van het eiland La Réunion.
Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de vrije natuur, in de omstandigheden die ook jij aantreft op je wandelingen.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadrices en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren