Wandelfleece voor kinderen MH100 marineblauw 2-6 jaar

€600

Deze fleece houdt je kind betrouwbaar warm tijdens wandelingen en alle andere buitenactiviteiten.

Onze bestseller: een warme en comfortabele fleece. Die schaf je elk seizoen aan! Gemaakt van gerecycleerde plastic flessen, past dus perfect in onze duurzaamheidsstrategie!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Navyblauw / Grijs groen

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Geruwde fleece, dubbelzijdig, heel comfortabel door de dichtheid van 200 g/m²

Ecodesign

Stof gemaakt van gerecycleerde plastic flessen. Beperkt de milieu-impact

Ademend vermogen

Polyester tricot: laat de door het lichaam geproduceerde damp door (RET=6,3)

Lichtgewicht

130 g in maat 5-6 jaar, samendrukbaar om mee te nemen onder in de rugzak.

Onderhoudsgemak

Machinewasbaar op 30°, snel droog, strijken hoeft niet want fleece kreukt niet.

TECHNISCHE INFORMATIE

Isolatie dankzij lucht

Fleece houdt de lucht vast door zijn volumineuze structuur; die luchtlaag is van nature isolerend en houdt zo het lichaam warm. Door de stof te ruwen, kan ze lucht vasthouden.

Duurzaamheid van de materialen

Test op slijt- en schuurvastheid: zo testen we in het lab of de fleece stoffen na verloop van tijd niet gaan pluizen. Test op kleurvastheid: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Verkleining van de milieu-impact

Wist je dat het 100 tot 1.000 jaar duurt voor een petfles is afgebroken? We hebben een fleecestof ontwikkeld uit gerecycleerd polyester. Dat polyester halen we uit de recyclage van industrieel afval en petflessen (65% plastic flessen, 35% gerecycleerd garen).
Door het gebruik van gerecycleerd polyester hoeven we geen nieuwe grondstoffen op basis van aardolie te benutten. Zo wordt afval omgezet naar opnieuw bruikbare grondstoffen.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

Decathlon is de eerste Franse onderneming die deze milieulabeling in het leven riep. Deze labeling ontstond in samenwerking met het ADEME (het Franse Agentschap voor Milieu en Energiebeheer) en andere Franse ondernemingen. Hierdoor kan de milieu-impact van producten worden weergegeven op een schaal van A tot E, waarbij A de beste notering is.
http://sustainability.decathlon.com

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en op een schone en droge plaats opbergen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van vlammen en warmtebronnen.

TESTS

We doen twee soorten thermische tests: - ofwel testen we de stof van onze fleeces. - ofwel doen we een test op een thermische pop in een klimaatkamer. In die kamer worden de temperatuur, wind (5 km/u) en vochtigheidsomstandigheden van een bergwandeling aan 5 km/u nagebootst. Met die tests kunnen we nagaan of we bij het ontwerp de juiste keuzes hebben gemaakt. We passen ook de warmte-isolatie aan op plaatsen waar je ze het meest nodig hebt.

Goedgekeurd door

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten