Wandelrugzak NH100 10 liter

€400

Ons team van fervente wandelaars ontwikkelde de NH100 van 10 liter voor wandelingen van twee uur door de velden, in het bos of aan zee, bij droog weer.

Onze motivatie? Je een comfortabele en betaalbare rugzak van 10 l bieden waarin je de belangrijkste zaken veilig kunt meenemen op een wandeling over vrij vlak terrein.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Asfaltgrijs / Asfaltgrijs

Maat:

maatwijzer
10 LITRES

PRODUCTVOORDELEN

Draaggemak

Opgevulde rug en schouderriemen | Duimsteunen

zakken

1 hoofdvak met dubbele rits | 1 diep buitenvak

Inhoud

Volume: 10 liter | Gewicht: 145,6 g | Afmetingen: 39 x 30 x 12 cm

Schuurbestendig

De stof is bestand tegen schuren (grond, rug) | 10 jaar garantie

Ventilatie

Eenvoudig rugvlak, zonder ventilatie

Gebruiksgemak

Het buitenvak is goed toegankelijk als je de rugzak horizontaal draait

TECHNISCHE INFORMATIE

Naar milieuvriendelijkere verfmethoden

Onze teams zoeken voortdurend naar innovatieve productieprocessen die het waterverbruik en de waterverontreiniging beperken. De dope dye-methode (spinbad verven) bespaart tot 60% water en verlaagt de CO²-uitstoot fors. Ook verbetert ze de kleurvastheid van de stof.
Sinds 2019 gebruiken we die methode voor de kleuren zwart, marineblauw, rood/grijs, jeansblauw, groen/blauw (in afwachting tot we ze kunnen toepassen op andere kleuren).

Hoe wordt de inhoud gemeten?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we vullen het hoofdcompartiment en alle zakken met kleine balletjes. Vervolgens gieten we de balletjes in een bak met schaalverdeling zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen.

Hoe verstel je je rugzak?

1 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupriem, stabilisatieriemen)
2 - Trek de rugzak aan
3 - Trek de riempjes van de schouderriemen aan
4 - Stel de stabilisatieriemen naar wens af

Hoe vul je je rugzak?

Onderaan komen de zware spullen. Stop je kleding eromheen. Stop je regenjasje en/of een fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de andere vakken stop je klein materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril, ...).

Laboratoriumtests

In het lab testen we alle elementen van de rugzak: de stoffen, gespen, riemen, schuimpads, ritsen. De stof bijvoorbeeld testen we op slijt- en scheurvastheid, de duurzaamheid van de kleuren in uv-stralen en bij het wassen, en hun waterdichtheid. We testen ook of de naden allemaal goed zijn, door de zak in versneld tempo dezelfde bewegingen te laten ondergaan die hij zou maken bij jarenlang gebruik. Dit gebeurt met een pop die dezelfde bewegingen maakt als een wandelaar.

Jouw mening is belangrijk!

Dankzij jullie opmerkingen zijn we erin geslaagd het ontwerp en design van de rugzak NH100 van 10 l nog te verbeteren.
Dit nieuwe model kreeg een dubbele rits aan het hoofdvak en we maakten de zak aan de buitenkant dieper. De bedoeling hiervan is dat je niets meer kan verliezen wanneer je de rugzak opent.
En uiteraard blijft de prijs dezelfde!

10 jaar garantie

Op de Quechua-wandelrugzakken krijg je 10 jaar garantie.
Ons engagement? Duurzame producten aanbieden die je op al je wandelingen kunt dragen en waar je heel lang plezier van hebt. Want we houden het meest van dingen met een verhaal, dingen die al heel wat hebben meegemaakt en nog veel zullen beleven! De garantie dekt alle gebreken aan je rugzak met uitzondering van gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of een abnormaal gebruik.

Garantie

10 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Opgelet: de stof is niet waterdicht.

TESTS

Quechua bedenkt en ontwikkelt zijn producten in zijn uitvalsbasis aan de voet van de Mont Blanc. Die worden vervolgens getest in de praktijk door wandelaars en wandelaarsters, om ze te controleren op comfort en stevigheid. Bretagne, Corsica, Réunion ... We zoeken zoveel mogelijk wandelpaden op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten