Wandelrugzak NH100 20 liter

€1000

Ons team van wandelaars ontwikkelde de rugzak NH100 20 liter voor wie af en toe door de velden, in het bos of aan zee wandelt, bij droog weer.

Op zoek naar een handige rugzak voor natuurwandelingen? Ons model NH100 is comfortabel en goed uitgerust en ideaal voor wandelingen met weinig hoogteverschillen. Bovendien oogt hij mooi!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Hazelnoot / Petroleum blauw / BORDEAUX

Maat:

maatwijzer
20 LITRES
SOLDEN
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11
Media 12
Media 13

PRODUCTVOORDELEN

Draaggemak

Rug en schouderriemen met schuim - 2 pads | 2 duimsteunen | Borstriem

zakken

2 compartimenten met rits waarvan 1 met 2 zakken | 2 drinkfleshouders

Inhoud

Inhoud: 20 liter | Gewicht: 470,2 g | Afmetingen: 47 x 24 x 14 cm

Gebruiksgemak

Het buitenvak is goed toegankelijk als je de rugzak horizontaal draait

Stabiliteit

Compressieriemen opzij om de last goed te verdelen

Schuurbestendig

De stof is bestand tegen schuren (grond, rug) | 10 jaar garantie

Ventilatie

2 pads voor een eenvoudige ventilatie van de rug

AFBEELDINGEN

Wandelrugzak NH100 20 liter
Wandelrugzak NH100 20 liter
Wandelrugzak NH100 20 liter
Wandelrugzak NH100 20 liter

TECHNISCHE INFORMATIE

Naar milieuvriendelijkere verfmethoden

Onze teams zoeken voortdurend naar innovatieve productieprocessen die het waterverbruik en de waterverontreiniging beperken. De dope dye-methode (spinbad verven) bespaart tot 60% water en verlaagt de CO²-uitstoot fors. Ook verbetert ze de kleurvastheid van de stof.
We zijn gestart met die methode voor de kleuren zwart (ref.: 8529024), marineblauw (8583151), paars/turquoise (8529020), bruin (8529020) in afwachting tot we de techniek ook op andere kleuren kunnnen toepassen.

Naar milieuvriendelijker materialen

De binnenkant van deze rugzak is gemaakt uit een 'greige' materiaal. Die kleur wijst erop dat er geen extra kleuring is gebeurd.
Maar uiteraard behoudt de stof wel al haar eigenschappen, niet in het minst de stevigheid. De kleur heeft bovendien een extra nut: je ziet beter alles wat er in je rugzak zit. En ook het milieu vaart er wel bij.

Hoe wordt de inhoud gemeten?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we vullen het hoofdcompartiment en alle zakken met kleine balletjes. Vervolgens gieten we de balletjes in een bak met schaalverdeling zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen.

Hoe verstel je je rugzak?

1 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupriem, stabilisatieriemen)
2 - Trek de rugzak aan
3 - Trek de riempjes van de schouderriemen aan
4 - Stel de stabilisatieriemen naar wens af

Hoe vul je je rugzak?

Onderaan komen de zware spullen. Stop je kleding daar omheen. Stop je regenjas en/of een fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de andere vakken stop je klein materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril, ...). Je waterzak stop je in het vak langs de rug, je veldfles past in een van de daartoe voorziene vakken aan de buitenkant.

Laboratoriumtests

In het lab testen we alle elementen van de rugzak: de stoffen, gespen, riemen, schuimpads, ritsen. De stof bijvoorbeeld testen we op slijt- en scheurvastheid, de duurzaamheid van de kleuren in uv-stralen en bij het wassen, en hun waterdichtheid. We testen ook of de naden allemaal goed zijn, door de zak in versneld tempo dezelfde bewegingen te laten ondergaan die hij zou maken bij jarenlang gebruik. Dit gebeurt met een pop die dezelfde bewegingen maakt als een wandelaar.

Jouw mening is belangrijk!

Dankzij jullie opmerkingen zijn we erin geslaagd het ontwerp en design van de rugzak NH100 van 20 l nog te verbeteren.
Het nieuwe model heeft een verbeterde rits zodat de rugzak nu nog makkelijker te openen is. We hebben er ook een compartiment aan toegevoegd, en een ritszakje in het hoofdcompartiment.

10 JAAR GARANTIE

Op de Quechua-wandelrugzakken krijg je 10 jaar garantie.
Ons engagement? Duurzame producten aanbieden die je op al je wandelingen kunt dragen en waar je heel lang plezier van hebt. Want we houden het meest van dingen met een verhaal, dingen die al heel wat hebben meegemaakt en nog veel zullen beleven! De garantie dekt alle gebreken aan je rugzak met uitzondering van gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of een abnormaal gebruik.

Garantie

10 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Je bewaart je rugzak best opgevouwen op een droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Opgelet: de stof is niet waterdicht.

TESTS

Quechua bedenkt en ontwikkelt zijn producten in zijn uitvalsbasis aan de voet van de Mont Blanc. Die worden vervolgens getest in de praktijk door wandelaars en wandelaarsters, om ze te controleren op comfort en stevigheid. Bretagne, Corsica, Réunion ... We zoeken zoveel mogelijk wandelpaden op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten