Wandelrugzak NH100 - 30 liter

€1500

Ons team van wandelaars ontwikkelde de rugzak NH100 30 liter voor wie af en toe door de velden, in het bos of aan zee wandelt, bij droog weer.

Op zoek naar een handige rugzak voor natuurwandelingen? Ons model NH100 30 liter is comfortabel en goed uitgerust en ideaal voor wandelingen met weinig hoogteverschillen. Bovendien oogt hij mooi!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Bourgogne / Mahoniebruin

Maat:

maatwijzer
30 LITRES
Verbeterd dankzij uw beoordelingen
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11

PRODUCTVOORDELEN

Draaggemak

Rug en schouderriemen met schuim - 4 pads | 2 duimsteunen | Buik- en borstriem

zakken

2 vakken | 2 drinfkleshouders | Stokhouder |

Inhoud

Volume: 30 liter | Gewicht: 616 g | Afmetingen: 56 x 26 x 20 cm

Transportgemak

Elastiek om je jas aan te hangen of te laten drogen. Riempje voor je plaid.

Gebruiksgemak

De buitenzak is goed toegankelijk als je de rugzak horizontaal draagt

Stabiliteit

Compressieriemen opzij om de last goed te verdelen

Schuurbestendig

Slijtvast materiaal (schuren over de grond en tegen de rug) | 10 jaar garantie

Ventilatie

4 pads, om de rug eenvoudig te ventileren

AFBEELDINGEN

Wandelrugzak NH100 - 30 liter
Wandelrugzak NH100 - 30 liter
Wandelrugzak NH100 - 30 liter
Wandelrugzak NH100 - 30 liter

TECHNISCHE INFORMATIE

Milieuvriendelijkere verfmethoden

Onze teams spannen zich in om innovatieve productieprocessen te vinden die het verbruik en de verontreiniging van water beperken. De dope dye-methode (in de massa verven) bespaart tot wel 60% water en vermindert de CO2-uitstoot aanzienlijk. Het is een duurzamer techniek om textiel te verven.
Sinds 2019 hanteren we deze methode voor de kleuren zwart (ref.: 8550766) en kaki (ref.: 8583162), en hopelijk beheersen we de techniek ook snel voor andere kleuren.

Milieuvriendelijkere materialen

De binnenkant van deze rugzak is gemaakt uit een 'greige' materiaal. Die kleur wijst erop dat er geen extra kleuring is gebeurd.
Maar uiteraard behoudt de stof wel al haar eigenschappen, niet in het minst de stevigheid. De kleur heeft bovendien een extra nut: je ziet beter alles wat er in je rugzak zit. En ook het milieu vaart er wel bij.

Hoe wordt de inhoud gemeten?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we vullen het hoofdvak en alle vakken met kleine balletjes. Vervolgens gieten we de balletjes in een bak met schaalverdeling zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen.

Hoe verstel je je rugzak?

1 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupriem, stabilisatieriempjes)
2 - Trek de rugzak aan
3 - Trek de riempjes van de schouderriemen aan
4 - Stel de stabilisatieriempjes naar wens af

Hoe vul je je rugzak?

Onderaan komen de zware spullen. Stop je kleding daar omheen. Stop een waterdicht jack en/of een fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de zakjes stop je klein materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril, ...). Je drinkfles stop je in de hiervoor bedoelde zak opzij aan de buitenkant.

Laboratoriumtests

In het lab testen we alle elementen van de rugzak: de stoffen, gespen, riemen, schuimpads, ritsen. Zo testen we de stof op slijt- en scheurvastheid, gaan we na of de kleuren bestand zijn tegen uv-straling en wassen en testen we de waterdichtheid. We testen ook of de naden allemaal goed zijn, door de zak in versneld tempo dezelfde bewegingen te laten ondergaan die hij zou maken bij jarenlang gebruik. Dit gebeurt met een pop die dezelfde bewegingen maakt als een wandelaar.

Jouw mening is belangrijk!

Dankzij jullie opmerkingen zijn we erin geslaagd het ontwerp en design van de rugzak NH100 van 30 l nog te verbeteren.
Het nieuwe model kreeg een extra compartiment in het grote vak en een extra ritszak. We hebben ook de opening gewijzigd zodat je gemakkelijker bij de inhoud van je rugzak kunt.

10 jaar garantie

Op de Quechua-wandelrugzakken krijg je 10 jaar garantie.
Ons engagement? Duurzame producten aanbieden die je bijstaan op al je wandelingen en tochten in de natuur. Want we houden het meest van dingen met een verhaal, dingen die al heel wat hebben meegemaakt en nog veel zullen beleven! De garantie dekt alle gebreken aan je rugzak met uitzondering van gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of een abnormaal gebruik.

Garantie

10 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Voering 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Je bewaart je rugzak best opgevouwen op een droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Opgelet: Materiaal niet waterdicht.

TESTS

Quechua bedenkt en ontwikkelt zijn producten in zijn uitvalsbasis aan de voet van de Mont Blanc. Die worden vervolgens getest in de praktijk door wandelaars en wandelaarsters, om ze te controleren op comfort en stevigheid. Bretagne, Corsica, Réunion ... We zoeken zoveel mogelijk wandelpaden op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten