Wandelrugzak voor bergtochten MH500 30 liter dames zwart roze

€5000

Onze bevlogen ontwikkelaars hebben deze rugzak ontwikkeld aan de voet van de Mont Blanc. Hij is speciaal bedacht voor gevorderde berghikers (4-6 u., 10-20 km).

Een wandelrugzak van 30 l, met maximale verluchting van de rug voor meer comfort. Licht. Met handige geïntegreerde regenhoes.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Carbongrijs / Framboosroze

Maat:

maatwijzer
30 LITRES

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

Inhoud: 30 l / Afmetingen gevuld: H 62 cm / B 29 cm / D 23 cm.

Draaggemak

Duimsteunen. Stabilisatieriemen. Buik- en borstriem.

Ventilatie

Rug met gespannen net (Air Cooling). Verstelbare schouderriemen, luchtige gordel

Verdeling van opbergvakken

Zakken: 5 langs buiten 1 binnenin 1 compartiment voor waterzak 2 heupzakjes

Schuurbestendig

10 jaar garantie.

Ondoordringbaarheid

Met geïntegreerde regenhoes.

Makkelijk te openen / sluiten

Ritsopening opzij, om gemakkelijk in het grote vak van de rugzak te kunnen.

Lichtheid

1242 g.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid

Met ingewerkte regenhoes.

Technische tests van onze rugzakken

In het lab testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.

10 jaar garantie dankzij een technisch partnership

Onze Research and Development-afdeling voor zware confectie, partner van Quechua in het onderzoek en de goedkeuring van stoffen en assemblages, deed een aantal tests die de veroudering van een rugzak nabootsen. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. Op basis van de resultaten kan Quechua 10 jaar garantie geven op alle geteste rugzakken, vanaf de datum van aankoop vermeld op de kassabon.

10 jaar garantie, de voorwaarden

De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. Die speciale garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon. Indien het artikel onder garantie valt, wordt het gratis gerepareerd of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garanties in het land van aankoop niet uit.

Hoe wordt de inhoud van onze rugzakken gemeten?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdcompartiment en alle zakken mee op te vullen. Vervolgens legen wij de rugzak in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.

Hoe je rugzak afstellen?

1 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). 2 -Trek de rugzak aan. 3 - Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (om het bekken) en trek aan. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. 4 - Trek de schouderriemen aan. 5 - Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af.

Hoe een rugzak inpakken?

Leg onderin je slaapgerei. Zware spullen draag je zo dicht mogelijk op je rug. Stop je kleding daar omheen. Stop een regenjack en/of fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de zakjes stop je klein materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.

Milieumaatregelen

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen producten van dezelfde soort (T-shirts, lange broeken, rugzakken enz.) die met de beste milieuprestaties meteen herkent. Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

10 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Berg de rugzak op een droge plaats op.

GEBRUIKSAANWIJZING

Gebruik de hoes wanneer het regent om je spullen te beschermen.

TESTS

Al onze modellen worden getest door representatieve gebruikers, in omstandigheden die identiek zijn aan de reële omstandigheden tijdens het gebruik. We zijn er immers van overtuigd dat we alleen door te testen in reële situaties het technisch karakter en het design van onze Quechua-artikelen voortdurend kunnen verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten