Wandelrugzak voor kinderen MH500 40 liter blauw

€3500

Onze ontwikkelaars, zelf allemaal fervente trekkers, ontwierpen dit rugzakje van 40 liter voor dagtochten bij droog weer en op technische paden.

Voor jonge hikers; model aangepast aan hun lichaamsbouw en geschikt voor meerdere dagen. Ook perfect voor vakantiekampen!

Vraag & Antwoord
Kleur: Licht eendenblauw
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

Inhoud

Inhoud: 43 l / afmetingen: H 63 cm; B 29 cm; D 26 cm.

Draaggemak

Draaggemak

Gewatteerde rug en schouderriemen op kindermaat, stabilisatieriempjes.

Lichtgewicht

Lichtgewicht

Gewicht: 1 350 g.

Verdeling van opbergvakken

Verdeling van opbergvakken

Zakken: 1 binnen, 2 buiten, 1 heup. Stokhouder. Netje vooraan.

Slijtvastheid

Slijtvastheid

Materiaal goed bestand tegen slijtage (grond en rug). 10 jaar garantie.

TECHNISCHE INFORMATIE

Laboratoriumtest

In het lab testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen van snel lopen nabootst, gedurende duizenden cycli.

10 jaar garantie dankzij een technisch partnership

De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.

HOE WORDT DE INHOUD VAN ONZE RUGZAKKEN GEMETEN?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdcompartiment en alle zakken mee op te vullen. Vervolgens legen wij de rugzak in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.

Milieumaatregelen

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie op: sustainability.decathlon.com/

Hoe je rugzak afstellen?

1 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). 2 -Trek de rugzak aan. 3 - Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (om het bekken) en trek aan. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. 4 - Trek de schouderriemen aan. 5 - Stel de stabilisatieriempjes naar wens af.
https://sportadvies.decathlon.be/tips/dit-moet-er-de-trekrugzak-van-je-tiener-tp_31814

Hoe een rugzak inpakken?

Leg onderin je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk tegen de rug. Stop je kleding daar omheen. Je slaapmatje kun je onder de klep stoppen, de tent hang je onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een waterdicht jack en/of een fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de zakjes stop je klein materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt.

Garantie

10 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Voering 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Berg de rugzak op een droge plaats op.

GEBRUIKSAANWIJZING

De rugzak is niet waterdicht, bescherm je spullen dus bij regen.

TESTS

Al onze rugzakken worden getest in gebruik op en rond de Mont Blanc, door een panel van testers dat representatief is voor de gebruikers waarvoor we onze producten ontwikkelen en in omstandigheden die vergelijkbaar zijn met de echte situaties waarin ze terecht zullen komen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Handwas

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord