Wandelsandalen voor kinderen MH120 TW roze 28-39

€2000
8595449

Onze ontwikkelaars, zelf ouders van jonge hikers, ontwikkelden de kindersandalen MH120 om te spelen, rennen en springen op zonnige wandelingen.

Veelzijdige sandalen, zowel geschikt voor kleine paadjes als om door beekjes te waden dankzij de prima grip. Stevig, comfortabel en licht - die draag je de hele zomer lang.

Vraag & Antwoord
Kleur: Helder roze / Maangrijs
Maat: maatwijzer
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

PRODUCTVOORDELEN

Hechting

Hechting

Specifiek ontwerp en materiaal voor een goede slipvastheid.

Gemakkelijk aan en uit

Gemakkelijk aan en uit

Verstelbaar met twee klittenbanden zodat ze goed aan de voeten blijven zitten.

Onderhoudsgemak

Onderhoudsgemak

Machinewasbaar op 30 °C. Getest voor 5 wasbeurten.

Sterk

Sterk

Zool in rubber, versterkte riempjes.

TECHNISCHE INFORMATIE

Zool met veel grip

Het gripniveau van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om die testresultaten te dubbelchecken, laten we de kwaliteit van de zolen ook nog eens in de praktijk testen in de bergen, door een groep representatieve testpersonen.

ONS MILIEUBELEID

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Dit product heeft nog geen milieubewust ontwerp, maar we werken dag in dag uit aan een verantwoorde variant: bij elke nieuwe ontwikkeling houden we ecodesign, herstelbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Zool van 60% Styreen-butadieenrubber, 40% EVA Buitenkant van 90% Polyester, 10% Polyurethaan Binnenkant van 50% EVA, 50% Polyester

VOORRAADADVIES

Laat de sandalen goed drogen en bewaar ze op een droge plaats, beschermd tegen uv-stralen.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen. Sarah, onze ingenieur voor de veldtests, stelt samen met een groep testers onze producten uitvoerig op de proef, vanaf het ontwerp tot het moment dat ze in de rekken liggen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - constante druk

Machinewas - 30° max - constante druk

Vraag & Antwoord