Wandelsandalen voor kinderen MH120 TW roze

€2000

Onze productontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen deze sandalen om te rennen, springen en spelen bij zonnig weer.

Veelzijdige sandalen, met hun goede grip zowel geschikt voor kleine paadjes als om door een beekje naar de overkant te waden. Stevig, comfortabel en licht - die draag je de hele zomer lang.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Helder roze / Maangrijs

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Hechting

Specifiek ontwerp en materiaal voor een goede slipvastheid.

Gemakkelijk aan en uit

Verstelbaar met twee klittenbanden zodat ze goed aan de voeten blijven zitten.

Onderhoudsgemak

Machinewasbaar op 30°C. Getest voor 5 wasbeurten.

Sterk

Zool in rubber, verstevigde riempjes.

TECHNISCHE INFORMATIE

Zool met veel grip

Het gripniveau van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om die resultaten te dubbelchecken, laten we de schoenen ook nog eens in de praktijk testen door een groep jonge wandelaars in de bergen.

ONS MILIEUBELEID

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Dit product heeft nog geen milieubewust ontwerp, maar we werken dag in dag uit aan een verantwoorde variant: bij elke nieuwe ontwikkeling houden we ecodesign, herstelbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Laat de sandalen goed drogen en bewaar ze op een droge plaats, beschermd tegen uv-stralen.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen. Sarah, onze praktijktestingenieur, test de producten samen met een panel kinderen van het allereerste concept tot de schoenen in de rekken liggen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - constante druk

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten