Wandelschoenen met klittenbandsluiting voor jongens MH100 blauw maat 24-34

€1000

Onze productontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen deze schoenen om op eenvoudige paden te wandelen.

Deze schoenen zijn de perfecte keuze voor je kind: ze zijn licht, voordelig en bieden een prima grip voor als je kleinste aan het klauteren gaat!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Leisteengrijs / Navyblauw

Maat:

maatwijzer
BEST BEOORDEELD
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

PRODUCTVOORDELEN

Hechting

Het profiel van 3 mm garandeert een goede grip op elk terrein

Gemakkelijk aan en uit

Klittenband tot maat 34, om de schoenen helemaal alleen aan te trekken!

Lichtgewicht

170 g per schoen in maat 31.

Schokdemping

Exclusieve hieldemping. Comfort en duurzaamheid verzekerd.

TECHNISCHE INFORMATIE

Zool met veel grip

Het gripniveau van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip (een coëfficiënt van 0,6 voor dit model) te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om de testresultaten te dubbelchecken, laten we de schoenen ook nog eens in de praktijk testen in de bergen, door een groep representatieve testpersonen.

Welke maat kiezen?

Wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan je gewone schoenmaat; zo voorkom je dat bij afdalingen je tenen tegen de voorkant van de schoen stoten en wandel je dus een stuk comfortabeler. Een tip: knip je nagels kort en controleer voor elke afdaling of je veters goed aangetrokken zijn, zodat je voeten niet naar voren kunnen glijden in je schoenen.

Aankooptips

Laat je kind goed rechtop staan om de schoenen te passen, met wandelsokken aan. Er zijn twee punten waar je op moet letten als het om comfort gaat: of de hiel goed vastzit en of de tenen niet tegen de schoen stoten bij een afdaling. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
Print de voetmeter op onze website af zodat je de maat kunt controleren.

UITNEEMBARE BINNENZOOL

De binnenzool is uitneembaar om sneller te laten drogen. Je kan hem ook vervangen door een orthopedische inlegzool.

ONZE MILIEU-AANPAK

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet duurzaam ontwikkeld, maar we werken er elke dag aan om het milieuvriendelijker te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan centraal bij alle producten die we ontwikkelen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Zool van 100% Rubber - Thermoplastisch rubber Buitenkant van 50% Polyester, 50% Polyurethaan Binnenkant van 50% Polyester, 50% EVA

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed geventileerde plek.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen. Sarah, onze praktijktestingenieur, test de producten samen met een panel kinderen van het allereerste concept tot de schoenen in de rekken liggen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten