ECODESIGN
Soortgelijke producten
Wandelschoenen voor jongens klittenband Crossrock 24 tot 34 rood
Wandelschoenen voor jongens klittenband Crossrock 24 tot 34 rood
Wandelschoenen voor jongens klittenband Crossrock 24 tot 34 rood
Wandelschoenen voor jongens klittenband Crossrock 24 tot 34 rood
Wandelschoenen voor jongens klittenband Crossrock 24 tot 34 rood
Wandelschoenen voor jongens klittenband Crossrock 24 tot 34 rood

Wandelschoenen voor jongens klittenband Crossrock 24 tot 34 rood

€3000

Onze ontwikkelaars, zelfs ook wandelaars, ontwierpen deze schoenen om te rennen, te klimmen, te springen en te spelen bij zonnig weer, in de bergen en overal elders

De Crossrock zijn stevig genoeg voor alle kinderavonturen. Je kunt je kind onbezorgd meenemen op ontdekkingstocht in de bergen. Dit model is ook verkrijgbaar in een waterdichte uitvoering!

Vraag & Antwoord
Kleur: Carbongrijs / Vermiljoen rood
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Grip

Zool in rubber voor veel grip en duurzaamheid

Schokdemping

Met EVA over de hele lengte om de schokken te absorberen

Stevigheid

Dankzij een goed dekkende zool en versterkt bovenwerk

Gewicht

207 g per schoen in maat 31

Ademend vermogen

Met mesh voor extra ademend vermogen

Ecodesign

Gerecycleerd rubber (30%) en een verfmethode die het waterverbruik beperkt

Technische informatie

ZOOL MET VEEL GRIP

Het gripniveau van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om die resultaten te dubbelchecken, laten we de schoenen ook nog eens in de praktijk testen door een groep jonge wandelaars in de bergen.

WELKE MAAT KIEZEN?

Aarzel niet om wandelschoenen voor je kind een maat groter dan zijn gebruikelijke maat te nemen. Dat garandeert een optimaal comfort bij afdalingen doordat zijn tenen niet tegen de voorkant van de schoen stoten. Advies: houd de nagels kort en controleer vóór elke afdaling of het klittenband en/of de veters goed vastzitten om te voorkomen dat de voet naar voren glijdt in de schoen.

AANKOOPADVIES

Laat je kind goed rechtop staan wanneer het de schoenen past, met wandelsokken aan. Twee punten waar je op moet letten: zit de hiel goed vast en kunnen je tenen de voorkant niet raken bij een afdaling. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
Druk de voetmeter op onze website af zodat je de maat kunt controleren: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

UITNEEMBARE BINNENZOOL

Uitneembare binnenzool om sneller te drogen. Je kunt ze ook vervangen door een orthopedische zool.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
We hebben dit product milieubewust ontworpen: de milieu-impact is minstens 20% kleiner dan bij het vorige model, dankzij het gebruik van ecodesign- of gerecycleerde materialen (30% rubber), maar ook door het waterverbruik te beperken.

ONS ENGAGEMENT OM MINDER WATER TE VERBRUIKEN BIJ DE VERVAARDIGING VAN DIT PRODUCT

Bij het verven van textiel wordt enorm veel water verbruikt en komt ook het afvalwater van de verfbaden in het milieu terecht. Om die milieu-impact te verkleinen, gebruiken we de spinbadmethode, waarbij de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs ...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Buitenkant van 55.3% Polyurethaan, 44.7% Polyester Behuizing 70% Butadieen rubber, 30% EVA Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed verluchte plek

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die je kunt tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord