Wandelfleece voor kinderen van 2-6 jaar MH500 roze

€1700

Onze ingenieurs ontwikkelden dit fleece vest voor kinderen die af en toe een wandelen bij koud weer. Ideaal om op verkenning te gaan langs besneeuwde paden!

De warmste fleece uit ons assortiment! De lange vezels vervullen dezelfde rol als de vacht bij een dier, ze houden lucht vast voor maximale warmte. Makkelijk aan te trekken door de volledige rits.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Pastel fluoperzik

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Lange vezels die goed isoleren en dichtheid van 270 g/m² voor optimaal comfort

Ademend vermogen

Polyester tricot: laat de door het lichaam geproduceerde damp door

zakken

2 steekzakken en capuchon

TECHNISCHE INFORMATIE

Fleece: isolatie dankzij lucht

Fleece houdt de lucht vast door zijn volumineuze structuur; die luchtlaag is van nature isolerend en houdt zo het lichaam warm. Door de stof te ruwen, kan ze lucht vasthouden.

Duurzaamheidstests

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo testen we in het lab of de fleece stoffen na verloop van tijd niet gaan pluizen. Test op kleurvastheid: de kleurvastheid wordt streng getest zodat de kleuren absoluut niet kunnen uitlopen. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte of het uitzicht van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Onderhoudsadvies:

Om ervoor te zorgen dat je kleding goed blijft isoleren, raden onze experts aan om de instructies op het waslabel te volgen. Gebruik geen chemische producten als bleekwater, die kunnen de thermische isolatie van sportkleding immers aantasten.

Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger of opgevouwen bewaren, en in een schone en droge ruimte.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van open vuur en warmtebronnen.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door ons lab voor Onderzoek en Ontwikkeling dat als taak heeft de beste materialen te selecteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten