Warme en waterdichte 3-in-1 wandeljas voor kinderen SH100 X-Warm 7-15 jaar

€3800

Vincent, vader en productontwikkelaar, ontwierp deze 3-in-1-wandeljas. Eén enkele jas, met uitneembare fleece, voor het hele jaar.

Frisse lentedagen, winterse kou, herfstbuien... het is niet eenvoudig om dé wandeljas uit te kiezen. Neem daarom de 3-in-1-jas! Met deze jas met fleece heeft je kind het nooit meer te warm of te koud.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Kaneel

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Veelzijdig

Waterdichte 3-in-1-jas met uitneembare fleece.

Waterdichtheid

Waterdichte stof (3000 Schmerber) en waterafstotende hoofdnaden.

Warmte

De buitenkant is winddicht. Fleece binnenin van 240 g/m².

Ecodesign

De buitenkant is gemaakt van gerecycleerd polyester en de voering is dope-dyed.

Personalisatie

Je kunt je naam in de hals van de jas en de fleece schrijven.

zakken

Jas: 2 buitenzakken met rits en klep. Fleece: 2 steekzakken.

Gebruiksgemak

Ritssluitingen met trekker, wel zo gemakkelijk.

TECHNISCHE INFORMATIE

Milieubewust ontwerp

Wij hebben bij de ontwikkeling van dit product veel rekening gehouden met het milieu.
Buitenkant in gerecycleerd polyester.
De voering in de jas en de voering van de mouwen van de fleece zijn dope-dyed, dat wil zeggen dat de draden aan de bron werden geverfd. Bovendien werden slechts de helft van de draden geverfd.

Hoe beschermt de jas me tegen kou en vocht?

Deze jas heeft een waterdichte buitenstof die geen water of wind doorlaat (3000 Schmerber voor het wassen). Als je in de winter warm wil blijven, moet je ook je lichaamsuiteinden goed beschermen (hoofd, handen, voeten). De warme en waterdichte capuchon, de aanspanbandjes aan de polsen en de hoge kraag zorgen ervoor dat er geen koude lucht in de jas kan. De jas en de fleece hebben bovendien allebei twee zakken om je handen tegen de kou te beschermen.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn jas 100% waterdicht is?

De buitenstof van deze jas is waterdicht gemaakt door er een coating op aan te brengen. De mate waarin een stof bestand is tegen waterdruk wordt uitgedrukt in mm waterkolom (ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 3000 mm weerstaat dus aan de druk van 3000 mm water (Schmerber). Goedgekeurd na een test onder een douche van 60 l water/m²/u, dit is ongeveer gelijk aan een regenbui van 2 uur. Test uitgevoerd voor het wassen.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Al onze maatregelen voor meer duurzaamheid vind je op: http://developpement-durable.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Onze ontwerpers bedenken en ontwikkelen het hele jaar door producten die vervolgens in de praktijk door kinderen worden getest en goedgekeurd. We zijn ervan overtuigd dat alleen het gebruik in een echte situatie zoals jij die zou beleven ons helpt om ons voortdurend te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten