Warme jachtlaarzen Glenarm 300 bruin

€30.00 −30%
€2100
*Van 16-2-2021 en zolang de voorraad strekt

Voor alle jachtvormen bij koud weer.

Deze warme en lichte laarzen zijn geschikt voor wie in diverse omgevingen jaagt. Ze geven je veel grip en zijn goed bestand tegen perforatie en slijtage.

Vraag & Antwoord
Kleur: Walnoot Bruin / BRUIN
Maat: maatwijzer
PROMO
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Warmte

Dankzij de voering blijven je voeten comfortabel warm.

Lichtgewicht

Lichtgewicht

Deze laarzen wegen slechts 1,805 kg per paar in maat 42.

Bestand tegen onkruid

Bestand tegen onkruid

Materiaal en samenstelling goed bestand tegen perforatie en slijtage.

Schokdemping

Schokdemping

Inlegzool van 3 mm met een goed schokabsorberend vermogen.

Grip

Grip

Profiel van 5 mm voor een stevige grip op glibberige modder.

TECHNISCHE INFORMATIE

Laarzen met warme voering om je voeten warm te houden

We denken altijd aan het comfort van de jager. Daarom hebben onze ingenieurs deze warme laars Glenarm 300 ontwikkeld. Het doel? Je voeten beschermen tegen vocht en kou dankzij een warme voering. Zowel bij de actieve jacht, waarbij je achter je honden loopt, op zoek naar snip, fazant, patrijs, konijn of ander klein wild, als op een hoogzit bij een drijfjacht op groot wild, blijven je voeten goed beschermd en kun je optimaal genieten van je passie.

Lichte én stevige jachtlaarzen, het ideale compromis

Vind het perfecte compromis tussen lichtheid, warmte en stevigheid met deze warme laarzen Glenarm 300. Ze zitten comfortabel en geven veel steun aan de voet en enkel op een gladde ondergrond. Op die manier kun je je in alle veiligheid verplaatsen. Aangenaam warme laarzen om te dragen bij regenachtig weer of als het kwik begint te dalen in de herfst of in de winter. We raden je aan om een maat groter te kiezen, rekening houdend met de voering

Model van thermoplastic voor divers gebruik

Met deze laarzen heb je nooit dat zware gevoel aan je voeten of benen. Deze waterdichte laarzen houden je voeten droog bij regen tijdens wandelingen over velden of op modderige wegen met plassen. Het materiaal en de constructie zijn goed bestand tegen perforatie en slijtage.

De pluspunten van deze laarzen

Ben je bang om te vallen op een modderige bodem? Geen zorgen, want dankzij deze laarzen met noppen van 5 mm heb je een optimale grip op lastige ondergrond. Bovendien heeft de dikke inlegzool van 3 mm een sterk schokabsorberend vermogen. Zelfs als je voeten transpireren, wordt een deel van het zweet geabsorbeerd. Op die manier kun je zonder ongemakken verder wandelen en je jachtpartij voortzetten.

Onderhoudsadvies voor deze thermoplast laarzen

Maak je laarzen na elke tocht schoon met water en/of pH-neutrale zeep (gebruik geen harde borstel of schuurspons). Droog ze daarna af met een doek of laat ze drogen in een goed geventileerde ruimte, ver van warmtebronnen. Bewaar je laarzen rechtop, zonder vouwen, bij voorkeur op een droge en goed geventileerde plaats. Uiteraard kunt je ermee door water lopen, tot de hoogte van de schacht.

Gewicht per paar

40: 1,63 kg
41: 1,715 kg
42: 1,805 kg
43: 1,9 kg
44: 2 kg
45: 2,1 kg
46: 2,205 cm)
Kuitomtrek in maat 42: 41 cm

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 100% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten Zool van 100% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten Binnenkant van 100% Polyester Warme binnenvoering 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

verwijderd houden van vuur.

TESTS

Wil je het comfortabel warm hebben aan je voeten, dan heb je lucht nodig in je schoenen. Zo wordt afgeraden om laarzen te dragen waarin je voeten gekneld zitten. We raden dan ook aan om dit model in een maat groter dan je gebruikelijke maat te kiezen.

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Warme jachtlaarzen Glenarm 300 bruin
Warme jachtlaarzen Glenarm 300 bruin

Vraag & Antwoord