Warme jachtlaarzen Renfort 540 met rits bruin

€10000

We ontwikkelden deze warme laarzen met rits voor wie op snippen of klein wild jaagt en voor wie aanzit bij een drukjacht en geen koude voeten wil.

Loop op alle soorten ondergrond met deze stevige en warme laarzen. Dankzij de demping in de hiel geven ze je extra comfort. Dankzij de rits opzij kun je ze gemakkelijk aantrekken.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Walnoot Bruin

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Bestand tegen onkruid

Materiaal en assemblage bestand tegen ruige begroeiing en doorboring.

Warmte

Dankzij de voering in 4 mm neopreen blijven je voeten comfortabel warm

Gebruiksgemak

Volledige rits opzij en randje achteraan om vlotter aan en uit te trekken.

Schokdemping

Demping aan de hiel (Cushion System) om schokken te absorberen.

Positiebehoud product

De enkel wordt goed ondersteund dankzij de versteviging achteraan.

Draagcomfort

Antibacteriële en absorberende binnenzool van 4 mm.

Grip

Zool met brede noppen van 5 mm en grip- en stuwgroeven.

TECHNISCHE INFORMATIE

Stevige en duurzame laarzen die lang meegaan, geschikt voor alle buitenactiviteiten

Onze soepele jachtlaarzen RENFORT 540 met rits zijn voorzien van een schacht van meerlaags natuurrubber (dat goed bestand is tegen scherpe takken en doornen van de begroeiing), een versteviging bij de wreef en een zool van 100% rubber. Je kunt er probleemloos mee door het bos of op lastig terrein lopen, zelfs door een dichte en ruige begroeiing met bramen, stekelbrem en andere doornige struiken. Met deze waterdichte laarzen kun je in elk soort omgeving jagen.

Laarzen met een isolerende neopreen voering om je voeten warm te houden

Omdat we steeds denken aan je comfort, ontwikkelden onze ingenieurs de warme laarzen Renfort 540 met rits. Het doel? Je voeten beschermen tegen vocht en koude, dankzij een voering in neopreen van 4 mm dik. Zowel bij de actieve jacht, waarbij je achter je honden loopt, op zoek naar snip, fazant, patrijs, konijn of ander klein wild, als op een hoogzit bij een drukjacht op grofwild, blijven je voeten goed beschermd en kun je optimaal genieten van je passie.

Heel gemakkelijk aan en uit te trekken: een van de troeven van dit model

Deze laarzen trek je gemakkelijk in enkele tellen aan en uit. Hoe? Dankzij de rits opzij kun je er gemakkelijk met je kuiten in. De 30 cm lange rits geeft je veel ruimte om ze zonder moeilijkheden aan en uit te trekken. Bovendien werd er achteraan ter hoogte van de hiel een randje voorzien om met je tenen op te duwen: op die manier heb je je handen niet nodig om je laarzen uit te trekken.

Schokdemping ter hoogte van de hiel: een nieuw systeem om aangenamer te lopen

Deze laars beschikt over het Cushion System: eenvoudig uitgelegd is dit een systeem dat de schokken tijdens het lopen absorbeert dankzij een dempend kussentje onder de hiel. Zo wordt de voet minder belast en word je minder snel moe: het CS beschermt de voet door schokken te dempen en weg te nemen. Concreet betekent dit dat je langer zonder moeite kunt lopen en dat je het gevoel hebt dat je lichter en dynamischer loopt.

Comfortabele en soepele laarzen met ondersteuning aan de enkel, erg aangenaam om te dragen. Ideaal!

Deze laarzen nemen perfect de vorm van je voet aan, voor meer stabiliteit en steun. Ook je enkel wordt ondersteund dankzij de versteviging achteraan. Je voeten zitten comfortabel, alsof je op je pantoffels loopt. De antibacteriële binnenzool absorbeert het vocht. Dit ergonomische model heeft ook een diep profiel van 5 mm voor een optimale grip, een betere slipvastheid en afvoer van modder. Modder blijft er niet aan plakken.

Volg onze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je laarzen soepel blijven en lang meegaan

We begrijpen dat je al staat te popelen om onze laarzen te dragen en te testen. Wil je ze ook goed onderhouden, maak ze dan na elk gebruik schoon met water en/of pH-neutrale zeep (gebruik geen harde borstel of schuurspons). Droog ze daarna af met een doek of laat ze drogen in een goed geventileerde ruimte, ver van warmtebronnen. Berg ze goed rechtop weg, zonder vouwen. Zo vermijd je dat het rubber beschadigd raakt en barst ter hoogte van de vouwen.

Hoe kun je je laarzen goed beschermen?

Om je rubberlaarzen het hele jaar door te beschermen, raden we aan om een paar keer per jaar de schacht in te spuiten met een spray op basis van siliconen (op onze website vind je een speciale spray voor rubberlaarzen). De spray vormt dan een beschermlaag over het rubber, waardoor je laarzen langer meegaan. Bewaar je laarzen rechtop, op een droge en bij voorkeur goed geventileerde plaats.

Aanvullende informatie per maat: gewicht per paar, totale hoogte en hoogte binnenkant laars

40: 2,1 kg; (tot. hoogte: 41 cm; hoogte binnen: 38 cm)
41: 2,15 kg ; (tot. hoogte: 41 cm; hoogte binnen: 38 cm)
42: 2,2 kg; (tot. hoogte: 41 cm; hoogte binnen: 38 cm)
43: 2,25 kg; (tot. hoogte: 43 cm; hoogte binnen: 40 cm)
44: 2,3 kg; (tot. hoogte: 43 cm; hoogte binnen: 40 cm)
45: 2,35 kg; (tot. hoogte: 43 cm; hoogte binnen: 40 cm)
46: 2,4 kg; (tot. hoogte: 43 cm; hoogte binnen: 40 cm)
Kuitwijdte in maat 42: 41 cm

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 100% Natuurlijk rubber - latex Zool van 100% Styreen-butadieenrubber Binnenkant van 100% Polyamide

VOORRAADADVIES

Op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van vuur.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten