Warme en waterdichte wandeljas voor meisjes SH100 Warm 2-6 jaar

€2000

Onze ontwikkelaars bedachten deze jas voor kinderen die af en toe en bij koud weer in de sneeuw wandelen. Om warm en droog te wandelen!

Deze waterdichte jas is stevig en comfortabel. En kinderen zullen dol zijn op de tweezijdige stof.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ROZE

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Wattering van 100 g/m² voor een maximale warmte en veel draagcomfort.

Waterdichtheid

Waterdichte stof (2000 Schmerber) en waterafstotende hoofdnaden.

Winddicht

De stof is winddicht dankzij een coating aan de buitenkant.

Bescherming tegen weersomstandigheden

Waterdichte kap, elastische mouwboorden.

Gebruiksgemak

2 afsluitbare zakken

TECHNISCHE INFORMATIE

Wattering:

Een wattering is eigenlijk een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt van polyestervezels. Afhankelijk van de grootte van de vezels wordt meer of minder lucht vastgehouden. Een dikkere wattering met dezelfde vezelmengeling houdt meer lucht vast en is dus warmer.

Waterdichtheid van de stof

Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).

Wat zijn waterdichte naden of stroken?

Dit zijn naden die waterdicht (gemaakt) zijn door waterdichte thermogelaste stroken. Die worden achter de naden aangebracht en zijn onmisbaar om een kledingstuk waterdicht te maken, ze verhinderen dat water binnendringt via capillariteit (de vezels slorpen water op en/of water sijpelt binnen langs de gaatjes van het stiksel).

Waterdichtheid van het kledingstuk

Dit kledingstuk werd getest onder een douche van 60 liter water/m²/uur gedurende 1 uur. Die test bootst een gemiddelde regenbui na.

Winddicht:

De stof wordt waterdicht en dus ook winddicht gemaakt door op de binnenkant een coating of membraan aan te brengen. Een stof die waterdicht is, heeft immers alle technische eigenschappen om ook winddicht te zijn. Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk afkoelt.

Praktische details:

Keerbare jas om te kiezen uit twee stijlen, veranderen van look wordt kinderspel. Een kant is waterdicht, de andere kant niet. Aansluitende kap en 2 steekzakken.

Duurzaamheidstests

"We doen tests op de bestendigheid tegen schuren en wrijven.
Test op kleurbehoud: de kleurvastheid wordt streng getest, om te verzekeren dat de kleuren zeker niet uitlopen.
Verouderingstest: de eigenschappen van de stof, het gedrag, de dikte en de aanblik moeten intact blijven na herhaaldelijk wassen."

Aanbevolen aanvullende artikelen

Onderhoudsproducten: waterdichtmakende spray of vloeistof in de machine. Om het waterafstotende vermogen van de stof te herstellen en de prestaties van je kleding te optimaliseren tijdens de hele levensduur, gebruik je deze producten best minstens bij elke wasbeurt.

Score om de milieu-impact van onze producten te vergelijken

De milieu-impact van dit product wordt berekend voor de hele levenscyclus, op basis van een hele rist parameters. Vervolgens krijgt het een algemene score tussen A en E, zodat je in een vergelijking van artikelen van hetzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) de modellen met de beste milieuprestaties gemakkelijker herkent. Decathlon past die milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Laat de jas altijd eerst goed drogen voor je hem weghangt, bij voorkeur op een kleerhanger om te vermijden dat plooien de stof beschadigen, en in een droge ruimte.

TESTS

Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen onze ontwerpers er mooie, eenvoudige en technische producten. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten