Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10

Warme thermoplast laarzen voor dames

€2000

Voor alle buitenactiviteiten bij koud en nat weer.

Lichte laarzen, gemakkelijk aan te trekken en schoon te maken. Gemaakt voor dames die in het bos gaan wandelen, de natuur ontdekken of andere buitenactiviteiten doen en hun voeten warm willen houden.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Warmte

Limiettemperatuur: -12°C (getest in stilstand gedurende 30 minuten).

Gewicht

Gewicht

Erg lichte laarzen: slechts 1,09 kg in maat 37/38.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Halfhoge schacht, hielrand en ribbels om de laarzen snel aan en uit te trekken.

Grip

Grip

Zool met antislipgroeven.

TECHNISCHE INFORMATIE

Extra warm dankzij de fleece laarssok

Onze warme dameslaarzen zijn voorzien van een uitneembare fleece laarssok. Dankzij die warme voering kun je 40 minuten lang buiten (in beweging) blijven bij temperaturen tot -21°C. De test in rust wijst uit dat je tot 30 minuten buiten kunt blijven bij temperaturen tot -12°C. Die temperaturen zijn uiteraard gemiddelden: niet iedereen kan even goed tegen de kou.

Laarzen voor vrouwen die graag buiten zijn

Deze waterdichte en erg lichte laarzen werden ontwikkeld voor dames die alle soorten buitenactiviteiten doen bij koud weer en hun voeten droog en warm willen houden. Voor een boswandeling, om te gaan vissen, voor wandelen op onverharde paadjes, voor tuinieren enz. Ze zijn soepel en erg praktisch. Vuil en zout kunnen er gemakkelijk worden afgeschrobd.

Andere kenmerken van deze laarzen

Thermoplast laarzen kun je (zowel aan de binnen- als de buitenkant) erg gemakkelijk reinigen met een sopje. Ze drogen ook snel. Dankzij de halfhoge schacht, de ergonomische hielrand en de groeven kun je deze laarzen in een oogwenk aan- en uittrekken. Bovendien voorkomt de antislip zool dat je uitglijdt op een natte en modderige ondergrond.

Aanvullende informatie

Met deze laarzen kun je door plassen lopen, in de tuin lopen, jagen of in de sneeuw lopen zonder dat je voeten nat worden of dat je het koud krijgt. Ze zijn ideaal om in de natuur te gaan wandelen bij lage temperaturen (vooral in de winter). Bovendien zijn ze waterdicht en hebben ze een uitneembare laarssok die je met de hand kunt wassen.

Gewicht per paar

35/36: 980 g
37/38: 1,09 kg
39/40: 1,2 kg

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 100% PVC (Polyvinylchloride) Zool van 100% PVC (Polyvinylchloride) Warme binnenvoering 100% Polyester Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Op een droge plaats, beschermd tegen licht.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van vuur.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord