Waterdichte 3-in-1 herenjas voor backpacken Travel 100 0°C grijs

€7000

8580026

Deze waterdichte en warme 3-in-1-jas zal je zeker bevallen. Ze beschermt je tegen de regen en je kunt ze qua warmte aanpassen aan het weer.

Deze stevige jas met uitneembare fleece heeft heel wat ritszakken, zodat je in alle comfort en vrijheid de hele wereld kunt doorkruisen, bij verschillende weersomstandigheden en tot 0°C.

Kleur:

Carbongrijs / ZWART

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Modulariteit

3-in-1: geschikt voor alle seizoenen dankzij de uitneembare fleece.

Waterdichtheid

Coating 5.000 mm H₂O (Schmerber). Bui van 2u. Alle naden zijn afgedicht.

Warmte

Comfortabel tot 0°C. Fleece binnenin uitneembaar.

Levensduur

Verstevigd op de schouders: bestand tegen het schuren van je rugzak.

Gebruiksgemak

De capuchon past in de kraag.

Zakken

2 steekzakken + 1 borstzakje binnenin.

Gewicht

Deze jas weegt ongeveer 1,2 kg in maat L.

Technische informatie

Duurzaam dankzij de goede slijtvastheid ….

We testen onze stoffen in het lab op verschillende criteria en met name de slijtvastheid, om het effect van schurende rugzakriemen na te gaan. We doen een gestandaardiseerde Martindale-test, waarbij met de stof van de jas een wrijvende beweging wordt gemaakt over een andere stof. De bedoeling is om na te gaan na hoeveel cycli de stof begint te slijten of te pluizen. De jas doorstond deze test met glans, want ze haalde tot 20.000 cycli, meer dan de gemiddelde jas op de markt.

… en goede scheurvastheid.

Deze jas werd ook onderworpen aan een scheurtest. Hierbij wordt in het lab het effect nagebootst van een voorwerp buiten in de natuur dat zich vasthaakt aan de jas waardoor die zou kunnen scheuren.
Met dit testprotocol gaan we na of de stof niet verder doorscheurt wanneer er een gaatje in gekomen is, zodat de jas je vele jaren goed blijft beschermen.

3-in-1-concept om voorbereid te zijn op elke situatie

Dankzij het 3-in-1-systeem is deze jas ideaal voor koude omstandigheden (tot 0°C). Voor reizen in warmer weer kan je de fleecelaag thuislaten en alleen de regenjas meenemen.
Je kan de fleece ook zo dragen, als midlayer over een T-shirt.
Met één jas heb je dus 3 mogelijkheden!

De waterdichtheid van de onderdelen van deze jas

De waterdichtheid van een stof, verkregen door een coating of een membraan, meten we in Schmerber of mm H₂O (de druk uitgeoefend door een waterkolom). Hoe hoger dit getal, hoe beter de stof waterdicht is.

De waterdichtheid van deze jas

De waterdichtheid van een jas is niet alleen afhankelijk van die van de materialen: ook de assemblagetechniek van de verschillende onderdelen is een belangrijk evaluatiecriterium.

Of ze nu thermisch gelijmd of eerst genaaid en dan afgedicht zijn, Decathlon meet de algemene waterdichtheid van je jas met een door ons ontwikkelde douchetest die lichte tot zware regenbuien nabootst.

De jas TRAVEL 100 beschermt je tegen een bui van 12 cm regen in 2u.

Garantie

2 jaar

Gewicht

1.2 kg

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Capouchonstof 100% Polyamide Coating 100% Polyurethaan

TESTS

Deze jas werd eerst getest in het lab, waarbij een heleboel factoren aan bod kwamen (warmte, waterdichtheid, stevigheid). Vervolgens werd ze in ons International Design Center door een geselecteerd gebruikerspanel getest op comfort, pasvorm en praktisch nut.
Tot slot werd ze in de praktijk goedgekeurd door vrijwillige testpersonen, in het kader van een testmissie, zoals we dat voor vele Decathlon-artikelen doen (https://cocreation.decathlon.fr/nl)

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren