Waterdichte golfschoenen voor dames MW500 marineblauw

€8000

8767333

We hebben deze waterdichte golfschoenen ontwikkeld om te golfen bij gematigde temperaturen (tussen 10 en 20 °C).

Deze schoen is duurzaam waterdicht. Hij heeft een nieuw zooltype dat drie materialen combineert, voor een heerlijk comfort en een optimale grip, ook op natte banen!

Kleur:

Asfaltblauw / Magnolia / Beige roze

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Grip

De omstandigheden voor een goede swing waren bepalend voor het zoolontwerp.

Waterdichtheid

De binnenschoen is uitgerust met een waterdicht membraan

Lichtgewicht

316 gram in maat 39

Technische informatie

DUURZAAM WATERDICHT

Ons team bouwde de MW500 op op een binnenschoen met waterdicht membraan. Die binnenschoen zit om de hele voet. Ook aan de details hebben we gedacht. Denk bijvoorbeeld aan het 'gootje' dat de aansluiting vormt tussen het bovenwerk en de tong, zodat het water niet in de schoen kan dringen.

De MW500 is waterdicht dankzij de constructie, niet door een behandeling van het buitenoppervlak. Deze schoen is dus zijn hele levensduur lang waterdicht, niet enkel de eerste keren dat je 'm draagt.

EEN 3-DELIGE ZOOL

Als je weet hoe belangrijk het is om voldoende steun te hebben aan de voeten terwijl je golft, is een goede zool cruciaal om golfers een optimaal contact te bieden met de ondergrond. Bij de zool van deze schoen combineren we grip, comfort en duurzaamheid. Bij gematigde temperaturen of wisselvallig weer kan de grond droog of nat zijn. Daarom bedachten onze ingenieurs een 3-delige zool:

Een deel in rubber.
Een deel in TPU, voor een goede slipvastheid op drassig terrein.
Een EVA-tussenzool, die voor een uitzonderlijk comfort zorgt terwijl je wandelt.

ONTWIKKELD OP BASIS VAN DE BELASTING BIJ EEN SWING

Sophie, onze productingenieur voor onze schoenen, werkte samen met de mensen van Sportslab. Zij hebben een studie ontwikkeld die helpt om enerzijds te bepalen wat de drukzones zijn naargelang de intensiteit, en anderzijds de richting van die belasting bij een swing, en dat voor zowel de linker- als de rechtervoet.

TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Zo kwamen we uit op een asymmetrische zool, waarbij alle noppen een welbepaalde functie vervullen: lengte, breedte, hoogte ... er is er geen enkele dezelfde! Ze zijn ook zodanig over het zooloppervlak verdeeld dat ze overeenstemmen met de drukzones terwijl je loopt of bij een swing. Door heel minutieus aan die noppen te werken, is de grip verbluffend en blijft de slijtage binnen de perken.

De buitenzool is ook wat opengewerkt, voor meer flexibiliteit en een lichter eindresultaat.

HET COMFORT VAN EVA

De golfschoenen Inesis MW500 zijn uiterst comfortabel. Dat heeft enerzijds te maken, zoals al gezegd, met de flexibiliteit en de soepelheid van de rubberen buitenzool, maar ook met de dempende eigenschapen van de tussenzool in EVA-schuim. Dat is een materiaal dat vooral alomtegenwoordig is in hardloopschoenen. We hebben gerekend op de expertise van de ingenieurs van de Decathlon-huismerken voor hardlopen en trail. Zij hebben die exclusieve EVA-soorten ontwikkeld.

EEN DYNAMISCHER BOVENWERK

Terwijl ze voor de Inesis Grip Waterproof moesten vertrekken van een blanco blad, konden Erik en Tanguy dit keer teruggrijpen naar het ontwerp van de vorige versie om het bovenwerk van de Inesis MW500 te ontwikkelen.

Het kwam erop aan de kenmerkende identiteit van de Inesis Grip Waterproof te behouden, en tegelijk wat meer dynamiek en gebruikscomfort in de lijnen van deze schoen te verwerken. Zo is de voorvoet nu gemaakt uit één deel, wat de soepelheid enorm ten goede komt. En dan is er nog alles wat je niet ziet.

GETEST IN ALLE OMSTANDIGHEDEN

Doordat we kunnen rekenen op testpersonen overal in Frankrijk en doordat de tests van de MW500 gestart zijn midden in de winter, konden we de schoen onderwerpen aan zwaardere omstandigheden dan die waarvoor hij bedoeld is. Zo werd de MW500 getest op heel veel verschillende golfbanen en terreinen: modder, zand, vochtig en droog terrein, ... Deze veelzijdige golfschoen presteert werkelijk!

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Behuizing 70% EVA, 20% Rubber, 10% Thermoplastisch polyurethaan Buitenkant van 90% Polyurethaan, 10% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Vergelijkbare producten

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord