Waterdichte jachtschoenen Crosshunt 100 groen

€4000

Voor alle jachttypes bij regenweer op vrij vlak terrein met wat agressieve plantengroei

Deze schoenen zijn stevig, waterdicht en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn ontwikkeld om je occasioneel op vrij vlak terrein met een beetje agressieve vegetatie te begeven.

Vraag & Antwoord
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Bestand tegen onkruid

Steentjesbeschermer vooraan voor een goede duurzaamheid tegen struiken

Waterdichtheid

Je blijft droog: waterdichte materialen en een ademend membraan.

Grip

Uitgekiend zoolprofiel voor veel grip en afvoer van modder.

Schuurbestendig

100% rubberen zool voor extra slijtvastheid.

Gewicht

Loop licht: 1,11 kg per paar in maat 43.

AFBEELDINGEN

Waterdichte jachtschoenen Crosshunt 100 groen
Waterdichte jachtschoenen Crosshunt 100 groen
Waterdichte jachtschoenen Crosshunt 100 groen
Waterdichte jachtschoenen Crosshunt 100 groen

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdicht

Het is nooit erg aangenaam om in de regen te gaan jagen, en daarom hebben we aan jou gedacht! Deze schoen is gemaakt uit synthetische materialen die een waterafstotende behandeling hebben gekregen. Hij is dus waterdicht. Het ademende membraan voert gemakkelijk transpiratie af. Hou je voeten droog tijdens het jagen in de regen, of terwijl je door natte struiken loopt. Schoen goedgekeurd voor 4000 keer dynamisch plooien in water.

Stevigheid

Onze ingenieurs hebben deze schoenen ontwikkeld om af en toe door agressieve plantengroei te lopen. De buitenmaterialen van deze schoenen zijn schuur- en scheurbestendig (getest in het labo). De naden en de assemblage werden eveneens getest in het labo en kunnen elk type omgeving aan. Verstevigd tegen stenen over de volledige onderste helft van de schoen: hiel, zijkanten, neus. De veterhaakjes en de vetergaatjes zijn gemaakt uit metaal, de zool uit 100% rubber is schuurbestendig.

Grip

Brede noppen op de zool om te zorgen voor heel veel grip op het veld, in volle grond, in een modderige omgeving... De uiteinden van de zool zijn zowel voor- als achteraan trapvormig, voor nog meer grip. Afgeschuinde noppen, die ver genoeg uit elkaar staan, om de natuurlijke afvoer van aarde en modder te vergemakkelijken bij het wandelen of aan het einde van de jacht, als je je schoenzolen tegen elkaar slaat.

Comfort

Binnenkant in ademend mesh, gevoerd met dun en licht schuim voor comfort en ademend vermogen. Uitneembare binnenzool uit 4 mm dik schuim voor nog meer schokdemping onder de voet. Metalen veterogen maken dat je je veters gemakkelijk en snel kunt strikken, met een goede verdeling van de spanning, en dat je veters minder snel verslijten. Het hoge model en de tong met plooi vermijden dat water, gras, aarde, zand... in je schoen binnendringen.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Zool van 100% Rubber Buitenkant van 80% Polyurethaan, 20% Polyester Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Op een droge en geventileerde plaats. Verwijderd houden van vuur.

TESTS

Al onze Solognac-schoenen zijn getest en goedgekeurd in het laboratorium. Dit model is getest en goedgekeurd tijdens de ontwikkelingsfase om ook na 4000 opeenvolgende plooibewegingen onder water nog waterdicht te blijven.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten